Aktywne Wpisy

Gmeras +205
Witajcie Mirki i Mirabelki
Chciałem napisać kilka słów z szacunku do Was, choć będzie ich niewiele, bo i niewiele się dzieje. Dopadła nas rutyna, z czego ogromnie się cieszę.
Jak sobie radzimy? Myślę, że rewelacyjnie. Nie chcąc się chwalić, to naprawdę nie mam sobie nic do zarzucenia. Myślę że dobrze radzę sobie w tej niespodziewanej roli samotnego ojca.
Na Dzień Mamy odwiedziliśmy grób, oczywiście z laurką od syna.
Czy syn szuka mamy? Nie. Ale
Chciałem napisać kilka słów z szacunku do Was, choć będzie ich niewiele, bo i niewiele się dzieje. Dopadła nas rutyna, z czego ogromnie się cieszę.
Jak sobie radzimy? Myślę, że rewelacyjnie. Nie chcąc się chwalić, to naprawdę nie mam sobie nic do zarzucenia. Myślę że dobrze radzę sobie w tej niespodziewanej roli samotnego ojca.
Na Dzień Mamy odwiedziliśmy grób, oczywiście z laurką od syna.
Czy syn szuka mamy? Nie. Ale

Wrrronika +163
UWAGA
NIEPOTWIERDZONE INFORMACJE
Mahomed Tuszajew został odnaleziony jako członek komisji w Grochowicach Wolnych.
#codziennytuszajew #heheszki
NIEPOTWIERDZONE INFORMACJE
Mahomed Tuszajew został odnaleziony jako członek komisji w Grochowicach Wolnych.
#codziennytuszajew #heheszki
źródło: 1000029452
Pobierz

Konfiarz teraz: Nie będę szedł na szkolenie wojskowe! Szykuje papiery i wyjeżdzam z kraju
#ukraina #polska #rosja #wojna #polityka
źródło: temp_file5569066250782838111
Pobierzźródło: image
Pobierzźródło: IMG_9651
PobierzWy neuropki serio wierzycie w pierdoły które sobie sami wymyślicie xddd
Macie jakieś odklejenie mózgowe czy jak?
Każecie Ukraińcom walczyć a sami byście s---------i z kraju jeszcze przed pierwszym atakiem, no nie świadczy to najlepiej o wiarygodności postujacych tu chłopaczków xD skoro już ciśniemy po Trumpie, Putinie, i chcemy federalizacji Unii to stańmy i walczmy za kraj tak
@Adkos: byłem tym konfiarzem xD
źródło: temp_file8116042612787561344
Pobierzźródło: temp_file7958164196677981000
Pobierz@Adkos: Przecież rok 2 lata temu cały wykop szczególnie z jego lewą stroną krzyczał na pisiorów, że chcą ich zmusić do ćwiczeń, teraz gdy rządzi rudy już będą walczyć xDDDDDDD (taką sieją narrację, w rzeczywistości srają w gacie xd)
Chcesz to ci opłacę dobrego psychiatrę bo widzę, że masz srogie urojenia.
Głosuję na Konfederację, w razie wojny, która i tak nie wybuchnie, zgłoszę się na ochotnika by tłuc kacapów. Zamierzam też bronić granic i zawracać każdego kto będzie wiał.