Wpis z mikrobloga

@Adkos: ciekawe ilu z nich pomyka(ło) w koszulkach i gaciach z husarią. No, ale tak - w tamtych czasach to była inna Polska, za którą warto było umierać. Pańszczyzna, niewolnictwo i te sprawy. Nie to co teraz, zgniłą demokracja i papierowe słomki.
  • Odpowiedz
@Adkos Konfiarze? Na szybko przeleciałem sobie gorące i pieją ze wściekłości głównie mireczki co od tygodnia piszą o pomarańczowym Trumpie (j---ć trumpa, pełna zgoda)
Macie jakieś odklejenie mózgowe czy jak?

Każecie Ukraińcom walczyć a sami byście s---------i z kraju jeszcze przed pierwszym atakiem, no nie świadczy to najlepiej o wiarygodności postujacych tu chłopaczków xD skoro już ciśniemy po Trumpie, Putinie, i chcemy federalizacji Unii to stańmy i walczmy za kraj tak
  • Odpowiedz
@Adkos: Przynajmniej tutaj jestem zgodny, bo dla mnie Załeński to zbrodniarz, który zamknął granice. Takim samym zbrodniarzem będzie każda inna głowa Państwa, która tego zabrania. Świat jest zbyt wielki żeby oddawać swoją krwawicę za czyjeś rozterki ekonomiczne, mam je w dupie.
  • Odpowiedz
@AVOIDME: W dodatku państwo sobie przypomina o moim istnieniu tylko gdy czegoś chce. Nic mi w życiu nie dało. Nie pójdę na żadne ćwiczenia, prędzej wyjadę z kraju.
  • Odpowiedz
Konfiarz teraz: Nie będę szedł na szkolenie wojskowe! Szykuje papiery i wyjeżdzam z kraju

@Adkos: Przecież rok 2 lata temu cały wykop szczególnie z jego lewą stroną krzyczał na pisiorów, że chcą ich zmusić do ćwiczeń, teraz gdy rządzi rudy już będą walczyć xDDDDDDD (taką sieją narrację, w rzeczywistości srają w gacie xd)
  • Odpowiedz
@majFriend: Tylko Słabek proponuje 18 latków czyli przed studiami/najczęściej pracą zawodową i rodziną a nie chłopów którzy już kilka lat pracują i mają rodziny.
  • Odpowiedz
@Adkos:

Konfiarz teraz: Nie będę szedł na szkolenie wojskowe! Szykuje papiery i wyjeżdzam z kraju

Chcesz to ci opłacę dobrego psychiatrę bo widzę, że masz srogie urojenia.

Głosuję na Konfederację, w razie wojny, która i tak nie wybuchnie, zgłoszę się na ochotnika by tłuc kacapów. Zamierzam też bronić granic i zawracać każdego kto będzie wiał.
  • Odpowiedz