Aktywne Wpisy
xenn123 +68
Wystarczył zdrowy rozsądek, ehh
źródło: 1000009778
Pobierz
Jagoo +86
Już w sobotę będę miała okazję oraz wielki zaszczyt zaprezentować moje dwie największe prace malarskie jakie kiedykolwiek w życiu zrobiłam. Jestem cholernie dumna z siebie. Malowanie UV dekoracji do klubów to zupełnie coś innego niż rysowanie ilustracji na kartce a4. Owszem nie jest to powszechnie znana symetria jeśli chodzi o ten rodzaj prac, ale starałam się też zrobić coś takiego innego. Tak żeby rzucało się w oczy. Docelowo będzie 5 lub 6
źródło: temp_file8051072303868783057
Pobierz

![[An Amazing Wizard] Właśnie wydałem swoją grę na Steamie! Chcę rozdać Wam klucze](https://wykop.pl/cdn/c3397993/cb891bd8e075dd4aaec0d051e6305c7c047e32c45f67e92d52379faa253f55af,q80.jpg)
"Nie tworzę nowej osoby gdyż istnieje ryzyko że będzie cierpieć i nie będzie szczęśliwa"
Wykaż błąd logiczny w tym rozumowaniu.
#antynatalizm
@Klusiu_: Zabawne, że tym pytaniem, potwierdziłeś całą moją teze i nawet tego nie zauważyłeś XDDD
Dosłownie stawiacie się w pozycji Boga czy
Jak brzmi twoja teza? Że być może istnieje bóg więc powinniśmy wziąć go pod
@Klusiu_: Bardzo ciekawe. Komu powinienem się z tego tłumaczyć? Wobec kogo jestem w ten sposób etycznie zobowiązany? Kim jest ten ktoś/coś, komu powinienem się spowiadać się z tego grzechu i które bóstwo uznaje to za grzech ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przecież on nie maotrafi złożyć logicznego zdania tylko pisze jakimś wymysły niezrozumiałe.
O jezu to ty jesteś tym typem osoby co potrzebuje dziadka w niebie który mu powie co ma robić XD Boga oczywiście nie ma, więc nie czeka na cb po śmierci żadna "kara" za
@Klusiu_:
Opcje są takie:
- Bóg istnieje, i wtedy temat moralności antynatalizmu
Przecież zdefiniowałes etykę.. xD
Pewne rzeczy ludzkość określa jako dobre etycznie a inne jako złe etycznie
niekoniecznie, z tego co wiem to niektórzy potrafią to łączyć, też sie dziwie ale wiem, że można ( ͡°
Napisz czy zdanie "Nie tworzę nowej osoby gdyż istnieje ryzyko że będzie cierpieć i nie będzie szczęśliwa" jest logicznie poprawne a nie gadasz o wartościowaniu instynktów bezsensownie
Że pomimo cierpienia jednak warto powoływać ludzi na ten świat
Jak w tej sytuacji oczekujesz, że ktoś może Cię czymkolwiek przekonać, lub odwrotnie?