Wpis z mikrobloga

Już w sobotę będę miała okazję oraz wielki zaszczyt zaprezentować moje dwie największe prace malarskie jakie kiedykolwiek w życiu zrobiłam. Jestem cholernie dumna z siebie. Malowanie UV dekoracji do klubów to zupełnie coś innego niż rysowanie ilustracji na kartce a4. Owszem nie jest to powszechnie znana symetria jeśli chodzi o ten rodzaj prac, ale starałam się też zrobić coś takiego innego. Tak żeby rzucało się w oczy. Docelowo będzie 5 lub 6 tego typu obrazów, które będę wieszała na Totem festiwalu w Polsce. Teraz mamy tylko imprezę w klubie gdzie robimy małe intro przed festiwalem. Niesamowity zaszczyt, szczególnie że jeszcze rok temu nie wierzyłam w siebie i uważałam, że nie dam rady. A dziś jestem w trakcie robienia wielkiego projektu artystycznego dla dużego festiwalu. Niesamowite... Ale nie osiągnęła bym tego gdyby nie ludzie oraz ich wsparcie.

Szczegółowo: jedna płachta ma 70cm na 300cm, materiał folia gruba 1.5mm, akryle UV, werniks.

#jagooart #tworczoscwlasna #malarstwo #uvmalarstwo #dekoracja #chwalesie #psytrance
Jagoo - Już w sobotę będę miała okazję oraz wielki zaszczyt zaprezentować moje dwie n...

źródło: temp_file8051072303868783057

Pobierz
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jagoo: fajne! Sam obrazek zupełnie nie w moim guście, ale do klubu pewnie taki ma być, natomiast technika akryli UV i kolorystka naprawde mega fajna! Szacun!
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@TheTostu masz tanie takie akryle nawet w action lub tedi (fluorescencyjne), do tego lampka kolorowa na pilot z action (kolor fioletowy) i wtedy możesz sobie coś w domu pomalować ❤️
  • Odpowiedz
@Jagoo: o to ja mam pytanie bo ostatnio się tym interesowałem. Chciałem kupić plakat uw/gobelin i lampę uv. Potemnzaczalem czytać i jednak jest różnica między uv a blacklight. Mogłabyś coś więcej o tym napisać?
Btw prawe wyglądają zjawiskowo!
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@haabero jest różnica, ja korzystam z tanich UV światełek do roślinek, mam też tanie żarówki z action na pilota (to co ma z 12kolorw). I wtedy to jest udawany efekt święcenia, tzn świeci się jak widać na załączonych obrazkach. Jednak nie ma tej prawdziwej wyrazistości, głębi, tego prawdziwego blasku. Blacklight to prawdziwe światło pod kolorki, wtedy jest żarówa. Np też mój telefon bardzo słabo łapie samo uv, a blacklight bez problemu
  • Odpowiedz
@Jagoo: no ładnie, co by czpunom trochę w oczach pomieszać po nocy.
Byłem ostatnio na Malcie to jeden lokal cały był udekorowany malowidlami UV na ścianach, suficie i meblach, fajny design
  • Odpowiedz