Wpis z mikrobloga

Elo
Mam problem z airfryerem od philipsa, po włączeniu go po jakiś 20 sekundach wyskakuje mi ten błąd co na zdjeciu :/ czytałem na jakimś forum że wystarczy przepiąć gniazdko ale to nie pomogło. Instalacja w gniazdkach dopiero co po remoncie, i prąd jest ok. Dzieje się to w każdym gniazdku w mieszkaniu, a wszystkie są sprawne. Da mu ktoś tipa jak to wykasować? Resetowałem go do ustawień fabrycznych i nic. Pomocy bo mnie juz k-----a bierze

#elektronika #pomocy #elektryka
fanatykilluminatitoja - Elo
Mam problem z airfryerem od philipsa, po włączeniu go po ...

źródło: IMG_8678

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LubieSzaszylkiZLublina: @gorzki99 @kraven2024 @Smarek37

E11, 0x9003
Urządzenie Airfryer zasilane napięciem innym niż określone.
Wyjmij wtyczkę urządzenia Airfryer z gniazdka elektrycznego i podłącz je ponownie. Spróbuj użyć innego gniazdka. Odłącz inne urządzenia podłączone do tego samego gniazdka.

Jeśli kod błędu nadal występuje, skontaktuj się z nami w celu uzyskania dalszej pomocy.
  • Odpowiedz
@rybeczka: No widzisz. To wiele wyjasnia.

Bez pomocy technicznej sie nie obejdzie.

Bo:
1-albo jest wada fabryczna i na rynek europejscki puscili cos co mialo isc na rynek USA
  • Odpowiedz
W linku ktory zapodales ktos pisze ze roznica 3V byla problemem.

Stawiam dolary przeciwko orzechom ze masz wiecej niz 3V

@gorzki99: może robi test IPZ i jak po włączeniu grzałek spada więcej niż 3V to uznaje że instlacja jest do d* i nie będzie ryzykować pożaru? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
może robi test IPZ i jak po włączeniu grzałek spada więcej niż 3V to uznaje że instlacja jest do d* i nie będzie ryzykować pożaru? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@wypokowy_expert: A wszystkie inne urzadzenia dzialaja :)

Nie ma takiej opcji zeby spadek napiecia w instalacji o 3V powodowal blokowanie urzadzenia. Tylko kretyn moglby takie urzadzenie zaprojektowac :DD

ja tam bardziej bym obstawial "wade fabryczna". Szanse sa
  • Odpowiedz