Aktywne Wpisy
pieknylowca +86
Uwielbiam to romantyzowanie kuchni polskiej jako nadkuchni kiedy prawda jest taka że ona jest średnio dobra a na pewno niezdrowa - przeładowana słabej jakości tłuszczami w formie oleju rzepakowego i węglami - nam to może smakować bo to dla nas jest comfort food tak jak dla innych hakarl. Tak, Amerykanin mający dostęp do każdej kuchni świata w jednym mieście będzie się rozplywal nad kawałkiem wieprzowiny podłej jakosci, suchymi ziemniakami i kapustą bo
źródło: 1000005976
Pobierz
nowszyja +303
Przerażają mnie wpisu kukoldów na twitterze odnośnie afery z tablicami alimentacyjnymi. Argumenty w stylu "wystarczy nie odchodzić od dzieci", albo "wystarczy być dobrym mężem", tak jakby kobiety nigdy nie były odpowiedzialne za rozpad małżeństw. Nawet widziałem argument, że to pomoże dzietności, bo wpływa na zabezpieczanie kobiet xD Z pewnością facecie będą się decydowali na robienie dzieci, gdy w razie rozwodu po opłaceniu alimentów zostanie im 500 pln na życie.
Zresztą już teraz
Zresztą już teraz

Mam problem z airfryerem od philipsa, po włączeniu go po jakiś 20 sekundach wyskakuje mi ten błąd co na zdjeciu :/ czytałem na jakimś forum że wystarczy przepiąć gniazdko ale to nie pomogło. Instalacja w gniazdkach dopiero co po remoncie, i prąd jest ok. Dzieje się to w każdym gniazdku w mieszkaniu, a wszystkie są sprawne. Da mu ktoś tipa jak to wykasować? Resetowałem go do ustawień fabrycznych i nic. Pomocy bo mnie juz k-----a bierze
#elektronika #pomocy #elektryka
źródło: IMG_8678
PobierzE11, 0x9003
Urządzenie Airfryer zasilane napięciem innym niż określone.
Wyjmij wtyczkę urządzenia Airfryer z gniazdka elektrycznego i podłącz je ponownie. Spróbuj użyć innego gniazdka. Odłącz inne urządzenia podłączone do tego samego gniazdka.
Jeśli kod błędu nadal występuje, skontaktuj się z nami w celu uzyskania dalszej pomocy.
Bez pomocy technicznej sie nie obejdzie.
Bo:
1-albo jest wada fabryczna i na rynek europejscki puscili cos co mialo isc na rynek USA
Czyli złapał błąd napięcia i pewnie nic nie da zmiana gniazdka
@gorzki99: może robi test IPZ i jak po włączeniu grzałek spada więcej niż 3V to uznaje że instlacja jest do d* i nie będzie ryzykować pożaru? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wypokowy_expert: A wszystkie inne urzadzenia dzialaja :)
Nie ma takiej opcji zeby spadek napiecia w instalacji o 3V powodowal blokowanie urzadzenia. Tylko kretyn moglby takie urzadzenie zaprojektowac :DD
ja tam bardziej bym obstawial "wade fabryczna". Szanse sa