Aktywne Wpisy

Uuroboros +95
cotozazycie +1
Planuje wyjazd na dluzej do Norwegii i na tak dlugo na ile to bedzie mozliwe i oplacalne zabieram samochod z Polski. Mam assistance na 1000km a jestem z Malopolski wiec poza zasiegiem. Pytanie czy jest tu jakis mechanik z okolic Szczecina z ktorym moglbym nawiazac kontakt(na dzisiaj wystarczy jedynie tutaj na wykopie) w razie awarii i potrzeby odstawienia tego samochodu do naprawy?
#mechanika #mechanikasamochodowa #samochody #
#mechanika #mechanikasamochodowa #samochody #
X D
#usa #polityka
@wiesniakzdziuryzabitejdeskami: też jadłem żarcie "made in USA" i nie powiedziałbym, żeby to była przyjemność ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@wiesniakzdziuryzabitejdeskami: przecież już przestało chodzić o poprawę jakości żarcia, aktualnie chodzi o zastąpienie gówna którym faszerują jedzenie, na nowe g---o tak samo szkodliwe ale produkowane przez firmy kolegów
Nie wiedziałeś że producent suplementów będzie odpowiadał za nowe wytyczne względem składu jedzenia, czy nie interesują cię fakty bo czujes potrzebę obrony trumpa i atakowania każdego kto śmie napisać coś niekorzystnego o wrogu polski? To ojkofobia, czy służalczość?
@wiesniakzdziuryzabitejdeskami: jesteś w stanie odnieść się do tego, czy obrona wrogów twojego państwa pochłania wszystkie zasoby intelektualne jakimi dysponujesz?
Tak, Trump dba o zdrowie Amerykanów, a nie o obsadzanie stanowisk swoimi kontaktami. takbylo.jpg xD A teraz wracaj do szkoły, bo z takimi zdolnościami kognitywnymi musisz mieć 11 lat albo być konfederatą.