Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Napisze tu, bo chyba inaczej nikt nie pomoże, w piątek włączyła mi się weryfikacje konta.

"Aby potwierdzić, że jesteś właścicielem konta, konieczna będzie dodatkowa weryfikacja. Wykonaj wymagane akcje, by móc dalej korzystać z serwisu.
Wprowadź 6-cio cyfrowy kod, który wysłaliśmy na adres e-mail przypisany do Twojego konta."

Opisałem sprawę i zgłosiłem na support zgłoszenie (#120301), bo żaden kod nie dociera na maila, załączyłem nawet screeny, ale po dwóch dniach,
dostaje odpowiedz taką: "Nie do końca rozumiemy jaki kod masz na myśli. KOD SMS wysyłany jest na numer telefonu przypisany do konta. Możesz doprecyzować co masz na mśli?"
Nie mam numeru telefonu podpietego pod konto.
Może jak tu napisze to @wykop" lub @a__s" pomoże, bo korzystać z serwisu nie mogę.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: też to miałem, najpierw przychodzi kod na maila, potem drugi na sms... oczywiście ja też telefonu nie miałem podanego, wprowadzam swój i komunikat że już użyty... pisałem do supportu ale powiedzieli żebym z tego drugiego konta usunął telefon i na obecnym podał prawdziwy... ale kurde jak, w końcu podałem tel żony do weryfikacji i przeszło
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: spoko, ja ci tylko tłumacze o co chodzi supportowi z kodem sms, powiedz im teraz że jesteś na pierwszym kroku weryfikacji, czyli na weryfikacji adresu email a do telefonu nie doszedłeś jeszcze ...
  • Odpowiedz