Wpis z mikrobloga

Ale mnie wku*wia ten Elon.

Ja naprawdę wierzyłem że on poleci na tego Marsa. Ze wszystko co robi, tesla, doge, starlinki i cała ta masa innych biznesow jest tylko po to żeby zfinansowac lot na Marsa. Żeby jego przepiekna wizja się spełniła.
Ba nawet się trochę cieszyłem że zaczal latac w okol polityków. Przecież bez kasy od Państwa to może się nie udać.

I co? I chu*ów sto.
Elon się dorwał do władzy i klasyczna deprawacja wjechała. Co przy jego skłonnościach pewnie mocno weszło.
Narobi po wsze czasy wrogów politycznych i nie tylko. I cały ten koncept Marsa po prostu upadnie bo Pan Elon woli politykować.

Szkoda.

#elonmusk #spacex #mars #dogecoin #trump
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jedmar: pozno sie zorientowales ze to pajac, wystarczylo poczytac o tesli i jego prawdziwym wkladzie w paypal zeby sie dowiedziec ze to jakis socjopata. Pomijam cala reszte walow i skandali, na ktore elonloversi sa slepi - pierwsze z brzegu: obiecana tesla roadster prawie 10 lat temu, fsd gotowe za rok od 10 lat, manipulowanie kursem tesli (slawne 420, fu ding secured), kupno solar city oparte na klamstwie etc.
  • Odpowiedz
@jedmar: Póki co to sobie załatwił miliardowe kontrakty dla swoich firm od rządu. W-----ł wszystkich jak leci i pozatrudniał dalej siebie. W ten sposób dzieje się to co było mówione. Bogatsi będą jeszcze bogatsi, biedni jeszcze biedniejsi.
  • Odpowiedz