Aktywne Wpisy
źródło: 1000016630
Pobierz
Piotrek7231 +54
Zdrowie Polskich pięknych klubów wasze i moje bo mam urodziny. #mecz
źródło: temp_file2401767779157533066
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000016630
Pobierz
źródło: temp_file2401767779157533066
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Kupiłem mamie nowego Xiaomi Redmi Note 13 4G. Właśnie szykuję go, aby przekazać go mamie.
Generalnie czytałem w sieci narzekania, że telefony Xiaomi wyświetlają użytkownikom reklamy. Ja ten telefon przygotowuje mamie już od 4 dni i żadne reklamy mi sie nie wyświetlają.
Czyżby w tych nowszych telefonach Xiaomi reklamy te zostały wyłączone?
#pytanie
@Adaslaw: mama jest prezydentem ktoregos z mocarstw i bedzie tam miala kody atomowe?
A co do reklam, to pewnie czytasz co klikasz i przy pierwszym uruchomieniu nie zgodziles sie na spersonalizowane oferty, czy jak to xiaomi teraz nazywa.
Natomiast nie oznacza to, ze ktoras z appek systemowych (czysciciel, manager plikow itp) nie ma zaszytych reklam, lub nie zacznie ich wyswietlac po updacie. To
@PurpleHaze:
Nie, nie chodzi o kody atomowe ;)
Mama moja ma już swoje lata i po prostu konfiguruję ten telefon tak, aby zminimalizować (praktycznie do zera) ilość notyfikacji / powiadomień, jakie na ten telefon będzie otrzymywać. Nie chcę, aby te powiadomienia ją niepokoiły / zastanawiały.
Przy okazji upraszczam wszystko jak tylko mogę. Na ekranie głównym ma teraz jedynie 12
źródło: smart_wine_zoom1
Pobierz@PurpleHaze: Wystarczy odinstalować codzienne tapety i nic nie wraca, to jest zwykła aplikacja.
Moja matka sama sobie nic z google store nie zainstaluje i nic nie naklika, a juz ze 2 razy to usuwalem od czasu jak dalem jej telefon.