Wpis z mikrobloga

Robi dobrą robotę po prostu ciekaw jestem, w------i go czymś czy co? Znak rodzinę Konina i ma w tym jakieś osobiste porachunki?

@TurboDynamo: Olo to okuratny chłop ludzki, a nie jakiś mexicano, któremu sradek mógł uprzykrzać życie mandatami, donosami, stalkować nową partnerkę, jej dziecko(!) i nawet jej zmarłego męża (sic!) by ten potem udawał głupa, nie pamiętał krzywd i jeszcze propsował swojego oprawcę na filmach.
Lateksy zaatakowali w brudny sposób samego
  • Odpowiedz
@NicolasLatifi: popraw mnie, ale pracy on już chwilę nie ma, z partnerką się rozstał i jego dochodem są wpłaty od widzów.
Bo generalnie widzę inne powody dla których działa jak działa i pamiętam np. billboardy, ale chcesz to mu wpłacaj, tylko po co ta narracja że to ostatni szeryf? Żeby inni naiwniejsi wpłacali?
  • Odpowiedz
Bo generalnie widzę inne powody dla których działa jak działa

@Usmiech_Niebios: oświeć nas o demiurgu. Ja mu nic nie wpłacałem, ale to sprawa drugorzędna. To kim jest Olo, co robi i czy zbiera donejty nie zmienia najmniejszego detalu ze sprawy znęcania się nad Kononowiczem, a bez Olo świadomość tej sprawy nigdy nie wyszłaby poza wąskie grono wykopków.
  • Odpowiedz
@NicolasLatifi: w czym mam cię oświecać? Co napisałem to napisałem. Jeśli kwestia braku pracy czy rozstania z partnerką jest fałszem - śmiało sprostuj. A to czy wyszłaby czy nie gdyby się nią nie zajmował (i gdyby mu nie wpłacano) zostanie w sferze domysłów. W każdym razie ktoś kto wybił się powtarzając 100 razy o piciu moczu żeby w pijackim widzie odlać się potem na drzwi czyjegoś mieszkania nie jest dla
  • Odpowiedz