Wpis z mikrobloga

Wiele przegrywow pisze ze zeby byc wygrywem to chcą posiadać kobiete i wiem ze ucuzcie miłośći i bliskości jest pewnie bardzo fajnym uczuciem ale przeciez to nie jest jak w filmach disneya ze zyli dlugo i sczesliwie jak jesteś bogatym chadem to tak a jak jesteś normikiem czy przegrywem to masa zdrad przeciez jest rozwodów czy braki szanowania partnera kobieta moze cie zmienic na innego w ciągu jednego dnia wystarczy ze założy tindera i ma masę chętnych a ty jako przecietny facet nie masz innych opcji
#tinder #przegryw #blackpill #pieklomezczyzn
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Henson_: nie ma czegoś takiego jak posiadanie drugiego człowieka i te "uczucie miłości" to tylko początkowa faza związku a potem to mija i jest tak jak piszesz. Ja kiedyś miałem kilku miesięczny związek ale jak on wyglądał to tak żałośnie to aż mnie skręca żeby to opisywać(intencje nie były szczere z jej strony, prawdopodobnie narcystka). Wygryw dla mnie przynajmniej oznacza że masz dobre geny żeby przebierać na rynku matrymonialnym niczym
  • Odpowiedz
@Henson_: dlatego życia nigdy nie opiera się na jednym filarze np. tylko związkach, trzeba szukać wielu rzeczy i do żadnej się nie przywiązywać bo można zawsze stracić wszystko. Ogólnie najlepiej uwolnić umysł i być szczęsliwym bez względu na wszystko ale dla człowieka to nierealne.
  • Odpowiedz
@Henson_: Piramida potrzeb Maslowa. Potrzeba występuje gdy czegoś brak. Jak nie spełnisz potrzeb podstawowych z dołu piramidy to większej części społeczeństwa nie chce się spełniać potrzeb wyższych jak samorealizacja, ambicje, duchowość, itp.
Na dole masz jedzenie, picie, ciepło i bezpieczeństwo. Na drugim poziomie masz właśnie s--s, związek, uczucia, itp.
Jeżeli ktoś będzie już prawie umierał z głodu, odwodnienia i zimna to nie będzie myśleć o seksie czy związku.
Tak samo
  • Odpowiedz
  • 3
@Nowystaryziel: no i co z tego ze kobieta to olej napędowy skoro moze pojsc do innego zdradzić go albo traktowac go w relacji jak gowno wtedy nie ma zadnego silnkka napedowego tylko jest gorzej niz jak by byl singlem poza tym to ze jakis typ stworzyl taka tablice potrzeb to znaczy ze musi to byc prawda?
  • Odpowiedz
@Kebab_po_browarze uuu... specjalista od relacji po kilkumiesięcznym związku. Z mężem jesteśmy razem 7 lat. Możecie nie ma już motylków ale miłością poczucie stabilizacji dalej jest a dzieci tylko wzmocniłuly wszystko.
Naczytacoe się głupot na wykopie i potem myślicie, że każdy cierpi XD
  • Odpowiedz