Aktywne Wpisy

njay +49
#kupujcopolskie
Dzisiaj rozpiszę, które marki kaw rozpuszczalnych są polskie, a które zagraniczne. Ze względu na klimat Polska raczej nigdy nie będzie światowym potentatem kawy, ale wbrew pozorom polskie marki istnieją na rynku i mają się całkiem dobrze.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie produkty:
Dzisiaj rozpiszę, które marki kaw rozpuszczalnych są polskie, a które zagraniczne. Ze względu na klimat Polska raczej nigdy nie będzie światowym potentatem kawy, ale wbrew pozorom polskie marki istnieją na rynku i mają się całkiem dobrze.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie produkty:
źródło: temp_file8282442092179594491
Pobierz
źródło: temp_file1303014021541931915
Pobierz

Ten człowiek codziennie mnie zaskakuje.
#wybory #polityka #polska #heheszki
Ano perpetuum. (Swoją drogą wielokropek oraz sposób użycia słowa „który” również wyglądają nieco inaczej w języku, którego próbujesz tu nauczać).
źródło: Wolański
Pobierzźródło: IMG_8610
Pobierz@ratrobro: Miałem kiedyś Fiata Palio Weekend
- "Jestem przeciwko przymusowym szczepieniom, szczególnie ludzi dorosłych, ale także przeciwko przymusowym szczepieniom dzieci, z wyłączeniem tylko tych chorób, które są zagrożeniem generalnym dla populacji. Znamy przypadek szczepień na palio (sic!) i choroby Heinego-Medina" - odpowiedział Nawrocki.
Prof. Agnieszka Szuster-Ciesielska:
Kandydatowi PiS najprawdopodobniej chodziło o polio (polio to inaczej choroba Heinego-Medina). Palio to model samochodu marki Fiat.
@ratrobro: Tradycyjny wyścig konny organizowany dorocznie w Sienie.
https://wykop.pl/link/7657645/nawrocki-jestem-przeciw-przymusowym-szczepieniom-z-wyjatkiem-tym-przymusowym-xd
Nawrocki:"Jestem przeciw PRZYMUSOWYM szczepieniom z wyjątkiem tym PRZYMUSOWYM"XD