Wpis z mikrobloga

#gielda no i tak Pi wszędzie powtarzane że scam i nic z tego nie będzie wyszło w końcu, zastanawia mnie czy dalej gdzieś jest haczyk i cena spadnie do wartości bliskiej zera, czy może coś z tego będzie i jakoś to się będzie toczyć, obecnie około 1.6 dolara. Biorąc pod uwagę dużą społeczność i fanatyków tego projektu to aż dziwne, byłem przekonany że to mydlenie ślepi i nigdy nic, ale jak za darmo to uczciwa cena...
Ogólnie ludzie którzy siedzą w tym od początku i aktywnie polecali i werbowali ludzi, myślę że są zadowoleni mimo ceny 1.6 dolca. Jak mają po 10k tego coina, czy nawet więcej i ich wydobycie sięga ponad 1/h a z początku wydobycie było znacznie większe i systematycznie ono spada.
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Szyymek: Siedzę trochę czasu w tym projekcie i nie jest tak kolorowo. Na ten moment była tylko wstępna migracja. Druga migracji (o wiele większa ilość waluty) jest w drodze. Prawdziwy dump tutaj dopiero będzie.
  • Odpowiedz
  • 0
@ReganRphl: tak nie znam się na giełdzie i spekulacjach, natomiast logiczne wydaje się że dużo ludzi będzie sprzedawać po kolejnej migracji, czyli może się dziać sporo na wykresach, ludzie którzy kopią 7 lat, będą się cieszyć pewnie nawet jak pozbędą się chociaż części tego co mają i np wyciągną 1k dolarów, a resztę będą kisić. Dużo osób też ma blokady nawet do 2027r ze względu na szybkość wydobycia, HEH :)
  • Odpowiedz
  • 0
Możliwe że jesteśmy frajery trochę, a możliwe że Ci co się śmiali będą zazdrościć xD
Ciekawe to jest...
  • Odpowiedz
@Szyymek: Mam security, ja prawie od startu to obserwuję. Na dobrą sprawę z krypto to jest jedna z niewielu walut za którą ktoś odpowiada własnym nazwiskiem - można to traktować jako jakieś zabezpieczenie. Koniec końców ten KYC co tam jest to ma być od przyszłego roku wszędzie wdrożony, a prędzej zrobię coś takiego tutaj niż w losowym meme coinie.
  • Odpowiedz
  • 0
ja siedzę krótko i byłem bardzo sceptycznie nastawiony, ale trochę na zasadzie nic nie tracę przecież, a Bitcoin, pewnie ludzie też kiedyś się z tego śmiali, może to nie jest całkiem trafne porównanie, ale schemat myślenia ludzi podobny... Staram się być obiektywny i myśleć samodzielnie, nie pod wpływem opinii innych, chociaż ten marketing azjatycki mnie zniechęcał mocno, z 2 strony Azjaci już dawno nas wyprzedzili i ponoć tam jest szał na to
  • Odpowiedz
Ciężko powiedzieć ile tego mam, siedzi w Unverified prawie wszystko. Azjaci to większość populacji światowej i rynki ze słabo rozwiniętą bankowością. Jeśli tam się uda adopcja krypto to powinna rosnąć razem z rynkiem, a rynek jest tam olbrzymi.
  • Odpowiedz