Aktywne Wpisy

Rad-X +339
Chciałem jedynie zaapelować do debili z #cinemacity
1. jeżeli już dajecie 3 reklamy pod rząd(sic!) aby schować telefon podczas projekcji, to nie dawajcie jako następnej reklamy z jakimś magenta gównem wymagającym skanowania kodu QR! (już po zgaszeniu świateł)
2. Podsiadło daunie, skoro już występujesz w reklamie "już za chwilę będzie Wasz film" to upewnij się że będziesz puszczany na samym końcu a nie po tobie jeszcze 10 minut innych reklam
1. jeżeli już dajecie 3 reklamy pod rząd(sic!) aby schować telefon podczas projekcji, to nie dawajcie jako następnej reklamy z jakimś magenta gównem wymagającym skanowania kodu QR! (już po zgaszeniu świateł)
2. Podsiadło daunie, skoro już występujesz w reklamie "już za chwilę będzie Wasz film" to upewnij się że będziesz puszczany na samym końcu a nie po tobie jeszcze 10 minut innych reklam

RicoElectrico +938
Ludzie: za moich czasów to nie było żadnych autyzmów...
No cóż xD Mój śp. Dziadek lubił rozwiązywać krzyżówki. Ba, wiele razy wygrał jakieś małe nagrody ;) Podpowiedzi musiały się powtarzać, skoro zrobił taki słownik-ściągawkę składający się z 17 zeszytów. Wiem, że przynajmniej raz go przepisał z powodu zużycia papieru.
#krzyzowka #niebieskiepaski #zainteresowania #polskiedomy
źródło: 1000031767
Pobierz

#ochrona #pracbaza #pytanie
@joekey:
Papiery to nie problem, bo je posiadam. Pytanie, czy nagle im się nie odwidzi zatrudnianie mnie, gdy połapią się że jestem trochę dziwny.
dzięki za radę, można chociaż wiedzieć czemu? jak nie chcesz tu, to pisz na priv :-)