Wpis z mikrobloga

@Kolegiusz: Typa co był już mega rozbity. Jedyne takie zwycięstwo Mariusza ponad stan to Materla. Bardziej chciałem zakpić z jego ksywy. Poza tym Sapp też był duży, ale też mega rozbity. KSW miało taki pomysł na walki medialne. Stąd Sapp, Bombardier, Esch i pewnie jeszcze kilku innych mieli w planach, ale Mariusz bez formy je chyba zepsuł i raczej tam kontrakt zostanie rozwiązany
  • Odpowiedz
@meandmymonkey: A to więcej niż pewne. Tylko pytanie: czy nie będzie jak z Adamkiem co tak naprawdę nie daję tego co miał dawać dla świata który nie jest jego? Mariusz gada często nudno i jakby mu udar lub wylew groził, a w tym świecie trzeba trochę jak Najman czy Murański gadać barwnie. To może być główny zarzut do jego osoby. Choć $$$ duże ma pewne, bo jest medialną postacią, którą
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89: Pudzian miał walczyć z Łukaszem Parobcem z Gromdy albo Eddie Hallem, ale temu drugiemu urodziło się dziecko, więc Pudzian się przetrenował. W pierwszej połowie roku Pudzian ma walczyć z Eddie Hallem.
  • Odpowiedz
@SergioMinetti: O jakimś zestawieniu słyszałem z jego udziałem, tylko z kim już nie wiem, chyba o Parobcu czytałem gdzieś. Tylko widzę, że sam Mario robi wszystko, aby zwolnić go z kontraktu w KSW. Może ktoś w FAME daję mu $$$ Adamka na stół np. i na 1 walkę ma jakiś rewanż z Najmanem podpisany, a dopiero drugi, jakiś ich mocarz typu Aruś Tańcula. Kpię z tego, ale wydaję mi się,
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89: Materla walczył w nieswojej wadze. Tzn. 100+ kg to jego normalna waga jest jest ulana, ale każdy widział przepaść w gabarytach. Dla mnie to dość kontrowersyjne i bardziej lucky punch, bo w walce z Mamedem czy nawet Szpilką, nie pokazał nic. Moim zdaniem trafił go jak kiedyś Rolles Gracie

Wygrał też z ulanym Jurasem bez formy, czy przemęczył walkę z Jayem Silva (tu podobna sytuacja do Materli). Z Oli
  • Odpowiedz
@SergioMinetti: Dam w pkt, bo edytuję i mam ścianę tekstu
1-Mi chodziło o to, że umiejętności Materli powinny na papierze dać mu wygraną. Nie dały. Szpilka o tym mówił, że Pudzianowski uciekł przed możliwością rewanżu. Szkoda...Rewanże daję się, bo to jest sportowe podejście.
2-Co do innych walk to Mariusz może jest pracowity, ale też uparty i dziwny. Mówił o tym trener Mirek, że ten chciał trenera od boksu za 30
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89: Pudzian jeszcze za czasów strong manów wspominał że ciężko jest znaleźć partnerkę która zaakceptuje jego życie na wyjazdach. 20 lat później jest to dużo łatwiejsze, ale On ma prawie 50 i teraz taka osoba by mu mogła przeszkadzać, bo im starszy jesteś tym trudniej jest zaakceptować inną osobę bo irytuje Cię jej inność. Moim zdaniem Pudzian gejem nie jest i umawia się z różnymi laskami, ONS czy FWB, tylko
  • Odpowiedz
@SergioMinetti: https://jastrzabpost.pl/andrzej-piaseczny-zwiazek-z-mirka,6975009459451521a Nie chcę nic sugerować, bo to delikatne sprawy. A pamiętasz to? Właśnie temu filmowemu Bolcowi sugerowano, a na koniec 50 lat+ i ojcem został. Kolega Najmana brat jego ma żonę. Disco-polo brat ma partnerkę. Mariusza nigdy żaden Fakt czy SE, a pewnie jeździli nie raz za nim i płacili informatorom nie złapali z panią żadną. Może być też jakiś problem zdrowotny i stąd nie może. Natan ruszył temat
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89: Zanim Pudzian rozpoczął regularne starty w MMA, przeszedł szereg operacji, m.in. mięśnia bicepsa czy stawów kolanowych. Za czasów jego startów w SM, w pewnych kręgach mówiło się że raz w miesiącu jeździ na dializę krwi. Może to była plotka, ale słyszałem to od osób z klimatu SM.

Jak Pudzian był młody, to było dużo kobiet wokół Niego i zburzał pożądanie, bo w przeciwieństwie do innych strongmanów, nie był ulany.
SergioMinetti - @Sylwiusz89: Zanim Pudzian rozpoczął regularne starty w MMA, przeszed...
  • Odpowiedz
@SergioMinetti: O to widzę, że dużo wiesz i około tematu MMA szacunek. Też tak może być, że jego życie prywatne jest totalnie murem oddzielone i stąd też taki Natanek-typ co dostał w łeb od Daro Lwa pozwala sobie na takie rzeczy. Mi to ktoś takie zdanie sprzedał jak czegoś nie widać to nie znaczy, że tego nie ma. Rudemu też dokładano, że tu żona, na panienki nie chodzi to pewnie
Sylwiusz89 - @SergioMinetti: O to widzę, że dużo wiesz i około tematu MMA szacunek. T...
  • Odpowiedz