Ależ się obrońcy pitbulli spłakali, że goniec pisząc artykuł o zagryzieniu śpiącego, 9 miesięcznego dziecka przez pitbulla szczuje na pitbulle. Tak bardzo, że muszą się wyżyć obrażając zmarłe dziecko.
Rozwydrzony bachor! Bękart! Z dzieci wyrastają mordercy i sadyści! Nie róbcie z pitbulli morderców kretyni! Szczujnia!
Nie dziwi, że ci ludzie mają relacje tylko z psami i wolą psy niż ludzi. Tylko pies będzie potulnie ich słuchać, bo żaden normalny człowiek takiego pier a nie zniesie.
@WielkiNos: nikt kretynom nie wytłumaczy jak działa ewolucja i że wykorzystywanie psów do walk zakorzenia w nich agresję, psy pociągowe trzeba za samochodem ciągnąć 20km żeby się wybiegaly a psy pasterskie... A zresztą
@WielkiNos najbardziej walnieci są ludzie którzy muszą szukać po całym świecie informacji o zagryzieniu przez psa, gdy codziennie dwie osoby w samej Polsce padają ofiarą morderstwa. Ale narracja budowana na naciaganych newsach o agresji nielubianej grupy czy strachu o wymyślone sytuacja musi się zgadzać
@Hrjk sytuacja jest tak poruszająca, że piszą o niej w polskich mediach. Dla mnie jest i mam ochotę o tym pisać. Ale jak się jest obrońcą pitbulli to się głośno krzyczy żeby b--ń boże o tym nie mówić.
Chcesz to pisz o morderstwach w Polsce nikt ci nie zabrania, nawet dam ci plusa. Jeśli nie interesują cię wpisy na tagu #psiarze polecam dodać na czarno.
@WielkiNos może i jest "poruszająca", ale buduje kłamliwą narrację przez powielanie jednostkowych przypadków by straszyć "psem z piekła rodem", gdy w rzeczywistości są o wiele mniej niebezpieczne niż każdy z ludzi których mijasz codziennie na ulicy. Statystyki mówią jasno - jesteś dla mnie większym zagrożeniem niż pitbull, bo jest bardziej prawdopodobne że mnie zabijesz niż to że zagryzie mnie pitbull
@Hrjk mnie to nie obchodzi, obchodzi mnie patologia ludzka, która tym wszystkim rzeczom towarzyszy a ta sięga o wiele szerzej niż 1 przypadek zagryzienia dziecka przez pitbulla.
@WielkiNos wiem że Ciebie nie obchodzi prawda, bo nabijasz sobie zasięgi na szczuciu przeciw pieskom, demonizując je dla plusików i atencji. Budujesz fałszywy obraz by straszyć ludzi. Tylko nie wiem jeszcze czy karmisz swoją paranoje czy żeby zebrać grupkę wzajemnej adoracji do innych celów, bo celujesz w ludzi o określonym profilu - przestraszonych światem, czyli najbardziej podatnych na konserwatywne chochoły.
@Hrjk to mamy czekać aż skoczy? Rozumiem, że nie przestrzegasz regulaminów i przepisów i jak ktoś sobie gdzieś nie życzy żebyś wchodził to i tak się pchasz? To czyni z ciebie właśnie typowego psiarza jak tu na screenach.
@WielkiNos statystyki mówią jasno - każdy polak i każda polka jest bardziej niebezpieczna niż pitbull. Jeżeli chcecie utylizować niebezpieczne gatunki to musicie zacząć od siebie ( ͡º͜ʖ͡º)
Ogólnie często jest tak że pisarze to źli ludzie, ciągle wmawiają światu że są tacy super, w końcu opiekują się i kochają pieski. Każdy pisarz którego poznałem z łatwością życzył ludziom śmierci. Ogólnie tam są mocne problemy z głową u tych ludzi. Nie dotyczy ludzi którzy mają psa ale rozumieją że to zwierzę
Rozwydrzony bachor! Bękart! Z dzieci wyrastają mordercy i sadyści! Nie róbcie z pitbulli morderców kretyni! Szczujnia!
Nie dziwi, że ci ludzie mają relacje tylko z psami i wolą psy niż ludzi. Tylko pies będzie potulnie ich słuchać, bo żaden normalny człowiek takiego pier a nie zniesie.
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta #truestory #dzieci
źródło: temp_file6101319480531209829
PobierzAlbo inaczej, chyba nie chce wierzyć......
źródło: temp_file8455991539523102633
Pobierz@parposz z nimi rozmowy wygadają tak, jak na screenie. Pitbullarze piszą, że pitbulle zostały stworzone dzieci do niańczenia dzieci i oni w to wierzą.
źródło: temp_file4106532615915286420
PobierzChcesz to pisz o morderstwach w Polsce nikt ci nie zabrania, nawet dam ci plusa. Jeśli nie interesują cię wpisy na tagu #psiarze polecam dodać na czarno.
źródło: temp_file1810143251667552582
PobierzTak jak pisałem wcześniej - przestraszeni życiem ludzie, którym łatwo wepchnąć każdą ideologię, jeśli opakuje się ją paniką.
źródło: temp_file7951432080110616143
PobierzCiekawe jakby wyglądała statystyka jakby było 38 mln pitbulli w Polsce:)