Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bbbbbbbb:

Nie mogę pojąc jak Rudy tkwi w wyparciu, że on zrobił wszystko co jest możliwe by Konon miał lepiej.

Myślę, że 40.000 zł/m-c dochodu z kanału o kononowiczu mocno przyczyniło się do tego wyparcia.
  • Odpowiedz
@bbbbbbbb: To są koszty. Sławomir i Mariola woleli zostawić kasę dla siebie. Po co utrzymywać jakiegoś "zgreda" z tych pieniędzy. Taki nowobogacki, zamiast inwestować, aby jego kura niosąca złote jaja trzymała się jak najdłużej, to ją po prostu zarznął. A zapomniałem zarznął dwie kury, bo był jeszcze Major. Wyschły dwa źródła i teraz zostaje wizja więzienia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@prawilnik: Przy odrobinie wysiłku i inwestycji mógł kręcić ten cyrk jeszcze z 10 lat. A nawet gdyby Konona zabrakło to Major nie mając jeszcze 60 lat na pewno dostałbym od Konona w spadku domek drewniany i Uniwersum by w jakiś sposób przetrwało. Ale cóż Rudy załatwił temat w ile? w 5 lat?
  • Odpowiedz
@prawilnik: dodam jeszcze że gdyby nie interwencje innych osób to knur mógłby już dużo wcześniej wykorkować, bo sławek absolutnie o nic nie dbał, tylko o to żeby mieć kasę i monopol.
  • Odpowiedz
@prawilnik:

A zapomniałem zarznął dwie kury, bo był jeszcze Major. Wyschły dwa źródła i teraz zostaje wizja więzienia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wizja dla jego jest taka, że jak zagrozi dla wysokiego somdu, że zrobi brelok na drzewie, to go zamkną do psychuszki i będzie udawał niepoczytalność..... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz