Aktywne Wpisy

BlackpillMonster +68
Bieda umysłowa polskich programistów na jednym obrazku.
Typ zarobił pieniądze i co robi? To, co każdy biedak, któremu pierwszy raz w życiu coś zostało na koncie: natychmiast to p----------a. Bo pieniądze biedaka parzą w ręce. Muszą być wydane, pokazane, obfotografowane w garażu podziemnym i rozesłane znajomym w DMach razem ze specyfikacją odmawianą jak różaniec: skóry nappa, noktowizor, harman kardon, grzanie przód tył. Amen.
A teraz popatrzcie na lekarza i prawnika. Zawody, w których pieniądz
Typ zarobił pieniądze i co robi? To, co każdy biedak, któremu pierwszy raz w życiu coś zostało na koncie: natychmiast to p----------a. Bo pieniądze biedaka parzą w ręce. Muszą być wydane, pokazane, obfotografowane w garażu podziemnym i rozesłane znajomym w DMach razem ze specyfikacją odmawianą jak różaniec: skóry nappa, noktowizor, harman kardon, grzanie przód tył. Amen.
A teraz popatrzcie na lekarza i prawnika. Zawody, w których pieniądz
źródło: cea72c167f408801527742e4f7985153564fb2818b1ef55660bfe8b04cc50183
Pobierz
mat1989 +336
Zawsze jak wpadam z żoną i synkiem do mojej mamy w odwiedziny to na stole czeka najlepsza zastawa( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000009655
Pobierz

@mirko_anonim: odrzuca jej jak facet im się nie podoba ;)
Nie ma jakichś zasad co sie robi i jak się zachowuje. Nie ma zasad co się mówi. Liczy się fizyczność. U mnie robotę robi dość wysoki wzrost, dobre geny do zarostu (fajna bródka regularnie ścinana u barbera by nie wyglądać jak bezdomny gandalf) i w miarę znośna twarz.
Jak aktywnie korzystałem z apek pare lat temu testowałem sobie
Jeżeli chodzi o dotyk na pierwszym spotkaniu, spotkałam się z próbami obejmowania za talię i to nie na powitanie, ale w trakcie
Twoi koledzy maja pewnie dopasowania z brzydszymi dziewczynami, które są mniej wybredne jakkolwiek to możliwe
Miałem swego czasu podobny problem, otóż miałem za sobą 3 związki z bardzo atrakcyjnymi kobietami, ale jakoś tak wyszło, że wróciłem do obiegu. Zacząłem na tej apce randkować i w pewnym momencie się zastanawiałem co ze
Weź bajek nie opowiadaj, mniej urodziwi goście na aplikacjach randkowych nie mają żadnych par ani polubień, bo po prostu ich profil nawet nie jest wyświetlany przez algorytm. Jak im wpadają jakieś polubienia to od dziewczyn 10 lat starszych i z bmi 30+. Próg wejścia na aplikacjach jest bardzo wysoki, dlatego szukanie tam lasek
@mirko_anonim: słuchaj kobiet, daleko zajdziesz.
@mirko_anonim: urocze (mówię bez ironii:) a jak sie ta znajomość skończyła?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: Słuchaj dalej wykopu to daleko zajdziesz ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mirki sobie wmawiają, że będą przebierać w dziewczynach po 30stce bo to jedyne co jeszcze ich odciąga od sznura, prawda jest taka, że większość młodych dziewczyn nie jest zainteresowana staruchami 30+, a te w Twoim wieku
1. jestes brzydki i zdjeciami zamydlies swoj obraz.
2. Mimo bycia ladnym jestes nudny i nijaki.
@TheForbiddenLast kobiety wcale nie potrzebują emocjonalnego rollercoastera, to one przez wahania hormonalne dostarczają wielu wrażeń mężczyznom ( ͡° ͜ʖ ͡°). Dla mnie bycie nudnym i miałkim, to skoncentrowanie na sobie, brak zainteresowania różową lub takie zdawkowe, dla pozorów. Słowa mają moc,
@mirko_anonim: no cóż, ja tak właśnie postępuje w życiu i dlatego jestem nudny dla kobiet ( ͡° ͜ʖ ͡°) bo nie skaczę dookoła nich w chocholim tańcu.
Z tym, że słowa mają potężną moc zgadzam się w pełni, ale co do ostatnich dwóch zdań nie jestem zgodny. Słyszałem