Aktywne Wpisy

anoysath +1922
Michał Probierz właśnie "podał się do dymisji" z funkcji trenera reprezentacji Polski. Michał Probierz pełnił funkcję trenera 1 rok, 8 miesięcy i 22 dni. Poprzedni trener, Fernando Santos był trenerem niespełna 9 miesięcy. Wołam plusujących ten wpis
#mecz #reprezentacja
#mecz #reprezentacja

akNe +454
Macie tak czasami, że jak Wam się śni coś p--------o, to uświadamiacie sobie we śnie, że to na szczęście tylko sen i że zaraz się możecie z tego obudzić?
Nawet nie wiecie jak ja bym chciała, żeby to co dzieje się od kilku dni, okazało się tylko p-------m snem.
Upragniona ciąża, wszystko rozwijało się pięknie, chłopak rósł jak na drożdżach, wyniki wzorowe.
I
Nawet nie wiecie jak ja bym chciała, żeby to co dzieje się od kilku dni, okazało się tylko p-------m snem.
Upragniona ciąża, wszystko rozwijało się pięknie, chłopak rósł jak na drożdżach, wyniki wzorowe.
I
źródło: IMG_1083
Pobierz

Wrocław wy tak mieszkacie za 3k? XD jakim cudem chłop programista może na to się godzić? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#wroclaw #nieruchomosci
źródło: 1000013039
Pobierz1. Zaczynasz od łazienki
2. potem coś przekąsisz na blacie
3. grzmocenie na tapczanie
4. wykop tinderówkę za balkon.
Potem wracasz do drzwi wejściowych i zaczynasz cykl od nowa z kolejną
Niby bait, ale wiadomo że połowa spadkowiczów marzy o takim kurniku na kredyt jak tylko ceny spadną.
źródło: temp_file5792258673270942183
Pobierzhttps://www.otodom.pl/pl/oferta/komfortowa-kawalerka-w-centrum-ul-legnicka-ID4uRtZ