Aktywne Wpisy

Gran +375
Mircy pijcie ze mno kompot
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria

Salido +271
Minął 33. (z 66) dzień wakacji.
Połowa wakacji
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
142
Połowa wakacji
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
142
źródło: 1-453841-18
Pobierz

@jetixxd-polska: Niech mają przynajmniej one ehh.
Dosłownie od 10 lat huop nie wychodzi? To nie dobrze dla zdrowia psychicznego. Jak sie "bawią" papużki?
przy czym nierzadko stosunek odbywa sie kilka razy dziennie, a czekam do wiosny jak zacznie sie okres płodzenia jajek