Wpis z mikrobloga

• 0
@fornson23: Wycieranie sobie flagą? U lewaków patriotyzm niemodny.
Ping-pong to nazwa potoczna używana jeszcze kiedy cię nie było na świecie.
Zamach stanu to oczywiste - siłowe i bezprawne przejęcie instytucji.
Same konkrety.
  • Odpowiedz
U lewaków patriotyzm niemodny.

@takJakLubimy: nie tak patriotyzm się pokazuje. Jest wielu ruskich trolli (nie mówię, że ty) z polską flaga na awatarze.

Ping-pong to nazwa potoczna używana jeszcze kiedy cię nie było na
  • Odpowiedz
  • 0
@fornson23: A kto jest Prokuratorem Krajowym? Czy została dochowana procedura przy cyrkowym korowodzie osadzania pomazańca pana Bodnara na tym stanowisku?
To rozmontowanie państwa.
A konsekwencje dla wielu będą tragiczne.

Wiesz, że jak ktokolwiek inny dojdzie do władzy to może ich posadzić na dożywocie?
Jakie teraz możliwości szantażu o posady ma PSL?
Dostali prezent od PiSu.
  • Odpowiedz
A kto jest Prokuratorem Krajowym?

@takJakLubimy: Prokurator Korneluk. Jeśli chodzi o prokuratora Barskiego. Heh. W 2016 roku Ziobro przeprowadził rozporządzenie, że każdy sędzia i prokurator w stanie spoczynku, może wyjść ze stanu spoczynku w ciągu 3 miesięcy po rozporządzeniu. Potem? D--a. Ten sam minister Ziobro, wyciągnął ze stanu spoczynku prokuratora Barskiego w 2023 roku. 7 lat po zakończeniu mocy rozporządzenia! Rozmontowujemy państwo? Owszem, to co zrobił PIS, a teraz PO
  • Odpowiedz
Wycieranie sobie flagą? U lewaków patriotyzm niemodny.

@takJakLubimy: W sensie patriotyzm to ustawienie sobie flagi w awatarze?

Zamach stanu to oczywiste - siłowe i bezprawne przejęcie instytucji.

W sensie nie drukowanie orzeczeń TK i przyjmowanie ślubowania od sędziów dublerów o 4 w nocy?
  • Odpowiedz
  • 0
@Kuklak: Widoczne oznaki państwowości bolą lewaków.

Jeżeli jest tak jak piszesz - Prokuratura rozpoczyna śledztwo w sprawie Zamachu Stanu.
A tutaj grają w pingla.
Coś się nie klei.
  • Odpowiedz
  • 0
@fornson23: To ma, że dla szarego ludu to jest trójpodział, a dla kasty to są wolne sądy i manifestacje i walka polityczna.
Kto ma sądy ten ma wladzę.
Który to baron PO stwierdził, że jak jesteś z nami to nic ci nie grozi?
Bardziej się już nie da obnażyć patologii.
  • Odpowiedz
@takJakLubimy: wyksztalcony, zna języki, wygadany. Ma znajomości u polityków międzynarodowych. Nie podszywa się pod „niezależnego, obywatelskiego”. Jest zawodowym politykiem. Zmienia poglądy jak chorągiewka czując czego chcą wyborcy.
  • Odpowiedz
@takJakLubimy: szary lud (ale ty nie masz szacunku do ludzi): ✔
kasta sędziowska: ✔
ktoś tam z PO coś powiedział ( w sumie o co ci chodzi, "uczciwy człowiek nie ma czego się bać"): ✔
Patologia z PO: ✔

Kto ma sądy ten
  • Odpowiedz
Prokuratura rozpoczyna śledztwo w sprawie Zamachu Stanu.

@takJakLubimy: W sensie ta prokuratura, której Prokuratorem Generalnym był współwinny całego zamieszania? I która w kilka godzin umarza śledztwa skierowane przeciwko władzy?

Widoczne oznaki państwowości bolą lewaków.

czy te lewaki są teraz z tobą w pokoju?
  • Odpowiedz
@fornson23: szary lud Cię razi?

kasta Cię razi z ust najwspanialszej pani z kasty?

nie ktoś tylko prominentny polityk PO

Patologia..

@takJakLubimy: u mnie, na Dolnym Śląsku, to dla takich ludzi jak Ty jest ośrodek w Wołowie. Próbowałem podjąć merytoryczną debatę z Tobą. Ale się okazało, że jak grochem w ścianę.
  • Odpowiedz
  • 0
@fornson23: Ani jednej merytorycznej wypowiedzi z Twojej strony. Nawet ChatGPT ma więcej elokwencji.
Gdy przyszło do własnej wypowiedzi zaczęły się wyzwiska.
Masz perspektywy na karierę u platformersów.

• Odpowiedz
Gdy przyszło do własnej wypowiedzi zaczęły się wyzwiska.

@takJakLubimy: ach, klasyka. Pokaż mi te wyzwiska. I nie zapomnij o swoich jak nazwałeś ludzi "szarym ludem", "lewakami", "kastą", "platformersem", rury mi każesz przetykać czy sugerowałeś mi, że nie było mnie na świecie jak wymyślono nazwę ping-pong. Życzę Ci miłego dnia i przede wszystkim- wyluzuj :)
  • Odpowiedz