Aktywne Wpisy

prawy00 +12
Czy warto założyć sobie #mobywatel ?
Chciałbym znać za i przeciw. Jakoś zawsze byłem przeciwnikiem tej usługi, ale z drugiej strony nie noszę dowodu plastikowego ze sobą i byłoby to wygodne. Obawiam się tylko, że państwo może mieć większy dostęp do moich danych (mail, telefon itd.). Co o tym sądzicie?
#bankowosc #kiciochpyta #pytanie #pytaniedoeksperta #urzadzajzwykopem #urzadskarbowy #
Chciałbym znać za i przeciw. Jakoś zawsze byłem przeciwnikiem tej usługi, ale z drugiej strony nie noszę dowodu plastikowego ze sobą i byłoby to wygodne. Obawiam się tylko, że państwo może mieć większy dostęp do moich danych (mail, telefon itd.). Co o tym sądzicie?
#bankowosc #kiciochpyta #pytanie #pytaniedoeksperta #urzadzajzwykopem #urzadskarbowy #
źródło: b1-k9kpTURBXy9lNGNkNzRjMzA4NDZiOWYwYmY5ZTc1MTkxZTc5ZTJmZC5qcGeSlQMAzMTNGJjNDdWTBc0EsM0CWN4AAaEwAQ
PobierzWarto założyć sobie mobywatel?
- TAK 85.1% (2886)
- NIE 14.9% (507)
aei9077 +303
Dalej róbmy dobrze deweloperom, na pewno się poprawi. A jak się skończą niewolnicy do fabryki smrodu to nasprowadzamy lekarzy i inżynierów.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
źródło: Screenshot 2025-02-10 at 08.27.09
Pobierz

Przejrzałem na szybko ten post czy jakiegoś oznaczenia nie ma, ale chyba gość nie ma facebooka, albo jakiś ukryty profil bo chciałem mu wysłać naszą rozmowę sprzed 2 miesięcy jak mi wysyłała nudesy. Kopać dalej i ostrzegać typa czy c--j z nimi i zająć się swoimi sprawami?
#logikarozowychpaskow #zwiazki #zdrada
@gorobei: bez znaczenia. to ze psychika ludzka ma tendencje do pewnych rzeczy w odpowiedzi na traumęnie znaczy, ze taka osoba ma mniejsze prawo do pomocy. poza tym przypominam juz kolejny raz ze to dalej wyjątek od reguły i ze są środki by temu zapobiec, a
Komentarz usunięty przez autora
@m_ney: Koleś co?
źródło: język_polski
Pobierz