Wpis z mikrobloga

@Kiedys_Mialem_Fejm: klasycznie, sam znam aparatki co wrzucają zdjęcia z okazji rocznic ze swoimi chloptasiami a jak w międzyczasie miały kryzysy w swoich związkach to nie omieszkaly ciągnąć druta innego chłopa xD
Sprawę lepiej olać, bialorycerz jeszcze może będzie chciał Cie obić za to i na słowo uwierzy księżniczce a nie Tobie raczej
  • Odpowiedz
@m_ney: już pominę to, że obecnie jest naprawdę wiele sposobów, by uniknąć tej możliwej agresji ze strony rogacza. chodzi o to ze jak komuś dzieje się krzywda, to czy ci ludzie też myślą "nie pomagam, bo jest szansa ze to jakiś frustrat albo bandyta i jeszcze mi się dostanie"?
  • Odpowiedz
@m_ney: i bycie wyrwanym i życie z fałszywymi ludzmi są równie słabe. choć gdybym miał wróżyć to podejrzewam ze ten kumpel chad też święty nie był i bez powodu tak łatwo zaufania rodziny nie stracił.
  • Odpowiedz
@m_ney: serio myślisz, ze obca osoba ma większą siłę przebicia niż zaufany członek bliskiej rodziny? albo muszą być debilami, albo, tak jak wyżej wspomniałem, ten koleś musiał mocno wyczerpać ich zaufanie.
  • Odpowiedz
@m_ney: przecież tym bardziej nikt nie powinien uwierzyć, ze zaufany członek rodziny mógłby coś takiego zrobić, tym bardziej ze jako pierwszy poruszył temat. ta historia musi mieć drugie dno i tyle.
  • Odpowiedz
o to ze jak komuś dzieje się krzywda, to czy ci ludzie też myślą "nie pomagam, bo jest szansa ze to jakiś frustrat albo bandyta i jeszcze mi się dostanie"?

@czescmampytanie: tu nie ma symetrii. W sytuacji z babą wjeżdżasz na samoocenę tego zdradzanego - a ludzie rozładowują dysonans na różne sposoby, w tym i agresją.
  • Odpowiedz
@memento_mori: tak z jego strony

i nie widzę powodu dla któego on miałby kłamać - chłop jest bardzo przystojny i nie miał problemów z poderwaniem bardzo ładnych dziewczyn a tu nagle z jakiegoś powodu nagle miałby się połasić na bardzo sredni szarą myszkę xD

Tak było na pewno xD
  • Odpowiedz