Aktywne Wpisy

maikeleleq +598
ja dupcze aty masz prąd pasi #logikaniebieskichpaskow
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzCo lepsze do samoobrony kickboxing czy muay thai?
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzWykop.pl
#p0lka #rozowepaski #bekazrozowychpaskow
źródło: temp_file3605461775881132815
Pobierz@szarekredki: legitne źródło
@ATAT-2: jest na to sposób - przestań wierzyć w zmyślone na wykopie baby a odzyskasz spokój
@Marysiabaton: niestety - nie mówie o zmyslonych wykopowych babach
@szarekredki: @Kremufka2137: c---a wam się zdaje - to wasze urojenia. W większości to tak normalnie funkcjonuje i nitkt nie ma do nikogo pretensji. Problemy to są u idiotów.
@Kremufka2137: gadaj z dupą to cie osra.
@ATAT-2: to nie jest odpowiedź na moje pytanie. Pytałam, czy rozmawiałeś na żywo z kobietą zmienną jak chorągiewka (która się tak w-----a), która z jednej strony dzierżyła feministyczną flagę a z drugiej sapała, że "facet ma utrzymywać dom". To co mi
Nie rozumiem tego współczesnego "ogarniania domu". Kiedyś to faktycznie trzeba było ogarniać. Za PRL trzeba było mieć info gdzie rzucili mięso, a gdzie można kupić dobry materiał na zasłony, czy na sukienkę (moja babcia sama szyła dzieciom ubrania! żeby ładnie i oryginalnie wyglądały i było taniej
@Marysiabaton: Nie o to pytałaś. Pytałaś o kobietę o. poglądach:
I z taką właśnie rozmawiałem
@ATAT-2: cóż, zwyczajnie ci nie wierzę. Nigdy w moim bogatym życiu zawodowym i towarzyskim nie spotkałam nikogo takiego. Albo feministki, albo konserwy o spójnych poglądach. I call bullshit, zmyślony chochoł ;>
@Marysiabaton: xD
Aha, no to super dyskusja. Czyli wierzysz tylko w to co Ci pasuje a wszystko inne jest kłamstwem? Aha
@ATAT-2: stawiam swoje doświadczenie życiowe wobec pustych słów użytkownika portalu, który słynie z czystej mizoginii i zmyślania bzdur ;)
@Kremufka2137: dosłownie tak samo jest z konserwatywnymi chłopami. Wątpię żeby to były lewaczki feministki xd
@ATAT-2: dobre pytanie, jest to cecha, której w sobie nie znoszę, ale to silniejsze ode mnie. Na co dzień muszę posługiwać się dość dyplomatycznym językiem i wykazywać zrozumienie dla niuansów ludzkiej natury i tak daje upust swoim głęboko utajonym poglądom. Na przykład nie przystoi mi w towarzystwie przyznać się do pewnych uprzedzeń klasowych, ale