Wpis z mikrobloga

@muhammad-abdul: mam takiego hot aira razem z lutownica, chciałem cos w telefonie kiedys wymienic, ale i tak nie dzialalo po takiej operacji a to był jakis prosty mikrofon na pare styków, podejrzewa, ze zeby taki układ BGA wymienic to trzeba konkretnej praktyki. Pozniej tego uzywalem jako opalarki tylko xdd
  • Odpowiedz
@muhammad-abdul: jest duży rynek poleasingowych.

Jeżeli nie będziesz sie skupiał na dobrym sprzęcie który kupisz za psi chui (wliczając ryzyko że może nie udać się naprawić) to nie opłaca się.

Z drugiej strony jak ktoś zaleje drogiego laptopa to zazwycaj woli zapłacić część kosztu zakupu i go dać do magika żeby mu polutował niż sprzedawać go za 200 złoty.

Ale spróbowac możesz. Sama lutownica to moze byc zbyt mało do
  • Odpowiedz
@PrzegrywWegetacjaTakaSytuacja: Mniejsza o to czy ludzie będą chcieli sprzedawać, mi sie wydaje właśnie że ludzie wolą kupić sobie nowy sprzęt bo stary im się już nudzi albo źle działa itp i mogą sprzedawać za pół darmo.
Bardziej boje się że nikt nie kupi używanego laptopa chyba że to jakiś thinkpad albo coś od appla
  • Odpowiedz
Mniejsza o to czy ludzie będą chcieli sprzedawać, mi sie wydaje właśnie że ludzie wolą kupić sobie nowy sprzęt bo stary im się już nudzi albo źle działa itp i mogą sprzedawać za pół darmo.

@muhammad-abdul: To nie w p0lsce panie XD to nie USiA że poza jakimś 0skariatem ktoś sprzedaje prawie nowe za pół ceny bo mu sie znudziło XD

P0lack jak to p0lack najpierw przepierdzieli całego olxa i nawet
  • Odpowiedz