Wpis z mikrobloga

Bo wszyscy są zmęczeni jazdą bez trzymanki od kilku tygodni. Wszystko idzie boczniakiem z chwilowymi pumpami albo dumpami.
Nie da się nic przewidziec. Pozytywne newsy sprawiaja ze krypto leci na pysk, po kilku dniach odbija i znowu na pysk. W poprzedniej hossie ludzie mogli zarobić... los dał im szanse. Dzis to już zwykła ruletka pociągana za sznurki otoczenia trumpa. Masa ludzi ugotowana w ETH w tym także i ja
  • Odpowiedz
@normalniechybba: jak wyczytalem info ze fundusze powiązane z trumpem kupiły eth za dziesiątki milionow usd to sam zapakowalem sie w eth All in bo zdrowy rozsądek by tak podpowiadał. Po pozytywnych info zaczęło lecieć w dól więc sprzedałem ze stratą i zatrzymało się. Zaczęło odbijać więc odkupiłem po stracie i na nastęony dzień znowu rajd do dołu... w tym nie ma żadnej logiki... jest panika i tyle. Oni widocznie grają
  • Odpowiedz
@Wypokowicz93: tak ale przychodzi moment ze chcialbys obracac juz zarobionymi pieniedzmi a nie wkladac swoje z wykonywanej pracy na etacie w robocie w firmie etc.
I jak wszystkie znaki na niebie mowią bedzie pump to wchodzisz all in jest dump. Wiec jedynie co można robic to longterm i czekać. Raz tak 4 lata czekałem od ostatniej hossy jak btc sie zawalilo. Nie robisz nic tobprzespisz odpowiedni moment. Ruszasz co chwila
  • Odpowiedz
@Wypokowicz93: wczesniej sprzedalem btc jak byl za 107 wiec idealnie w górce ale zapakowałem sie all in w eth przy 3500 bo wszyscy trąbili ze hossa za rogiem. Po newsie ze dokupują ziemniak rozglosił ze shortujemy więc wyszedłem do stabli i jak spadło o kilka stow zaczynało odbijać doszedlem dk wniosku ze pora odkupić i spadlo jeszcze nizej. Więc zostalem longtermowcem
  • Odpowiedz
zapakowalem sie w eth All in bo zdrowy rozsądek by tak podpowiadał. Po pozytywnych info zaczęło lecieć w dól więc sprzedałem ze stratą i zatrzymało się. Zaczęło odbijać więc odkupiłem po stracie i na nastęony dzień znowu rajd do dołu... w tym nie ma żadnej logiki

@Majki7: no w Twoim działaniu absolutnie nie ma żadnej logiki, kierują Tobą emocje i ludzie którzy te emocje w tobie wywołują a ty się dajesz
  • Odpowiedz
@To_The_Moon: ale żeby dokupować na dołku to albo trzymasz czesc portfela w stablach i nic nie zarabiasz albo na dolku wyciagasz karte i pakujesz kolejne srodki zarobione z pracy wlasnymi rękami poza gieldą
  • Odpowiedz
@Majki7: albo kupować stopniowo partiami a nie all in jak Ty zrobiles.

Tak samo wychodzi się partiami, bo szczytu nigdy nie ustrzelisz.

Ja te teraz nie wszedłem na tym spadku za 100% stabli, zostawiłem trochę bo może spadać, kij wie
  • Odpowiedz