Wpis z mikrobloga

https://www.youtube.com/watch?v=kVZdVLI0Rq4
Odnośnie nieumyślnego (XD) "przejęzyczenia" Nowackiej zawsze warto wracać do historii i powspominać inne "przejęzyczenia"
Albo wczoraj Rafał, który na tle nowych wozów policyjnych i całego sztabu policjantów mówi "skończyła się już ta era, kiedy policja była wykorzystywana do celów politycznych" XD co za fikołek. Oni naprawdę mają swoich POwskich wyborców za idio*ów i myślą, że nie zauważą tej hipokryzji albo uznają, że mają za niskie IQ żeby powiązać wątki. Pomimo, że policje finansuje podatnik za pomocą ministerstwa spraw wewnętrznych to co za tam. Warszawa dopomoże podczas kampanii, bo zostało troche wolnych środków zaoszczędzonych na kiblu i strefie relaksu

#polska #sejm #polityka #wybory
arturek98c - https://www.youtube.com/watch?v=kVZdVLI0Rq4
Odnośnie nieumyślnego (XD) "...
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@hansschrodinger: a to wykorzystali do wyborów? zacznij odróżniać ochrone najważniejszych ludzi w państwie od robienia sobie kampanii na zakupach z kasy miasta. Pamiętam te nienawiśc z tamtych czasów, słynne j---ć pis i 8 gwiazdek. Ale według uśmiechniętych to nie hejt, a miłość. Miłość przez którą trzeba było ochronić chate Kaczyńskiego
  • Odpowiedz
  • 0
@hansschrodinger: aaa tuskobocik z farmy trolli. Wyszedłeś dzisiaj chociaż raz ze swojej piwnicy? 24h na wykopie chwaląc Tuska. Załatw sobie dodatkowe ubezpieczeni żebyś po kampanii miał szybki do dostęp po pomoc psychologiczną.
Co do covid to nie było ani jednej ustawy, której PO nie poparłoby do zamordyzmu Polaków. A nawet naciskali na PiS żeby szczepić wszystkich Polaków od 18 roku życia, stanęło na wojsku, medykach i nauczycielach. Jakimś testowanym preparatem,
  • Odpowiedz
  • 0
@hansschrodinger: na co mam ci dać argument? sugerujesz, że PO nie głosowało za ustawami covidowymi, które wdrażały zamordyzm? i że chciało jeszcze większego zamordyzmu niż to co weszło za pisu? jeżeli tak myślisz to jesteś niedouczony
  • Odpowiedz
  • 0
@hansschrodinger: już ci napisałem tłuku bez szkoły, . Chyba, że masz IQ ameby dlatego nie zrozumiałeś i nie byłeś w stanie wywnioskować z poprzednich wpisów. Szkoda mi mojego czasu na płatnych tłuków, którzy nie nadają się do innej pracy niż kompromitowane się swoim brakiem wiedzy i bycie wiernym psem. "konfopisowcu" to kolejny objaw, że jesteś bezmyślnym z wypranym mózgiem niezdolnym do samodzielnego myślenia tuskobotem
  • Odpowiedz
  • 0
@hansschrodinger: no czyli jesteś amebą, która dodatkowo nie potrafi czytać ze zrozumieniem. To jest przedział wiedzy 4-6 klas szkół podstawowych,a ciebie nawet to przerosło. Długo nie widzialem takiej ameby na wykopie, aczkolwiek chyba, ze kompromitujesz się w taki sposób dla pieniędzy. Nie bede douczał idiotów, bo to nie ma sensu. Ale ty wrzucając to zdjęcie chciałeś coś wykazać przeciw zapewne pisowi to niestety nie powiodło się. Bo 1. nie wiesz
  • Odpowiedz
  • 0
@hansschrodinger: czyli ty naprawde dalej tego nie wywnioskowałeś hahaha.. co za ameba hahah. Myślałem, że tylko udajesz idiote, a ty serio wrzucasz zdjęcie z d--y o którym nie masz zielonego pojęcia. ja p------e, co za tłuk. Nie bede uczył idiotów. W takim razie skoro wrzuciłeś to zdjęcie to opisz dokładnie czego dotyczy to zdjęcie, tylko nie zesraj się przy wymyślaniu bajek. Napisz jak przystało na twoje 70IQ co ono przedstawia
  • Odpowiedz
  • 0
@hansschrodinger: wywnioskowałeś hahah. Wrzucasz zdjęcie to opisz co ono przedstawia. Wrzucasz jakieś zdjęcie chcąc zabłysnąć to dodaj jakąś argumentacje. Naprawde nie bede douczał kompromitujących się tuskobotów, bo już w chwili kiedy wrzuciłeś to zdjecie to chyba do teraz nie ogarniasz co wrzuciłeś i że to kompromituje twoich panów wierny psie. Wiec opisz to zdjęcie albo po prostu udowodnisz, że jesteś imbecylem z zapierdzianej piwnicy
  • Odpowiedz
  • 0
@hansschrodinger: ciemna masa. Owszem wiem, ale ty ciemna maso nie wiesz, dlatego się skompromitowałeś. Aczkolwiek moge udawać, że nie wiesz więc napisz co przedstawia zdjęcie, które osobiście wrzuciłeś. Jeżeli skończyłeś podstaówke to dasz rade smyku. Nie napiszesz, bo skompromitujesz swojego pana, a pan skarci nieposłusznego psa
  • Odpowiedz
  • 0
@hansschrodinger: czyli prawdopodobnie dowiedziałeś się już, że się skompromitowałeś i twoja tuskobotowa klawiatura nie napisze czego dotyczy to zdjęcie.. no cóż. Tuskoboty są śmieszne jak kompromitują się swoim debilizmem. Douczyłbym cię czegoś w pewnym temacie, ale takich jak ty nie warto
  • Odpowiedz