Wpis z mikrobloga

• 0
@hansschrodinger: tuskobot dostał olśnienia, że skompromitował tym zdjęciem swoich panów, więc nie opisze tego co wrzucił. Typowe dla wiernych platfusów z wypranym mózgiem żeby szczekali zamiast myśleli samodzielnie. Tak jak się spodziewałem.
  • Odpowiedz
  • 0
@hansschrodinger: zabierasz mi tylko czas. Skompromitowałeś się. Tuskobocik, wierny pies bedzie bez premii od swoich panów. Wrzucasz zdjecie i nawet nie jesteś w stanie opisać co przedstawia i z jakiego okresu. Łande upośledzenie. Aczkolwiek być może już się douczyłeś co przedstawia i jak pisałem wyżej.. nie napiszesz prawdy, bo pan cie skarci odbierając dniówke za siedzienie 24h na wykopie i moze na innych stronach w zapierdzianej piwnicy
  • Odpowiedz
  • 0
@hansschrodinger: ameba intelektualna, która nie potrafi opisać tego co wrzuca. Jeszcze rozumiem gdybym to ja coś wrzucił i miałbyś problem z opisaniem, ale jaką trzeba być turbo amebą żeby nie być w stanie opisać tego co się wrzuca, bo okazało się, że to strzała w kolano w twoich panów. Tuskoboty mają jedną wspólną ceche, nie grzeszą inteligencją, a rozum wyrzucili z dniem bycia wyznawcą tuska i jego przydupasów
  • Odpowiedz
  • 0
@hansschrodinger: nie, nie zadałeś pytania. Tylko wrzuciłeś zdjęcie z tezą, aczkolwiek wyszło, że fakty nie są po twojej tuskobotowej myśli, więc teraz srasz pod siebie. Opisz zdjęcie z jakiego okresu i co przedstawia. Do it.
  • Odpowiedz