Aktywne Wpisy

Nie_fair +4
Zastanawiam się czy istnieje jakaś alternatywa jedzenia tzn jakiś produkt w formie płynnej albo w tabletkach który zawiera wszystkie składniki potrzebne do podtrzymania funkcji życiowych ale żeby nie miało zbytnio smaku i zapachu, chodzi mi o to by odzwyczaić się od tradycyjnego pokarmu który wymaga przyrządzenia i dodawania składników oraz wymaga czasu na spokojne spożycie.
Niby są te koktajle huel ale czy można wyłącznie na nich opierać swój tryb odżywiania ? Jakieś
Niby są te koktajle huel ale czy można wyłącznie na nich opierać swój tryb odżywiania ? Jakieś

Umeraczyk +11
Zrobiłem se przerwę na szynach
źródło: temp_file1643934108740280543
Pobierz

...i obsrał zbroję.
#bekazpisu #bekazprawakow #tvpiscodzienny #tvpis #tvrepublika #afera #polska #krrit #polityka
źródło: 1000043392
PobierzTeraz bredzisz o nawiedzonych w ogóle nie widząc problemu z uchodzcami ekonomicznymi na zachodzie. Gadasz jak opętany, że tym razem się uda. Tak, kurva od 30 lat się "udaje".
Jeszcze standardowy tekst "proszę pana, bo pis też tak zrobił, to dlaczego ja
@stan-tookie-1:
źródło: 2uusgz
Pobierz@sidhellfire akurat widac, że nie masz pojęcia: hey mati na kogo głosujesz? No jak na kogo! Na te same mordy co są wybierane od 30 lat! Tym razem na bank się
@bylem_zielonko przecież pisałem o tym za czym opowiadają się politycy koalicji, więc nie mam pojęcia skąd twoje "xd"
a rozliczenia pisowcow i 100 konkretów są nie do zrealizowania bez współpracy prezydenta, więc umowy