Wpis z mikrobloga

@sidhellfire ty chyba nie masz pojęcia co może prezydent, a czego nie. Nie masz również pojęcia, co może zrobić rząd razem z prezydentem, a to skończyło się rok temu.
Teraz bredzisz o nawiedzonych w ogóle nie widząc problemu z uchodzcami ekonomicznymi na zachodzie. Gadasz jak opętany, że tym razem się uda. Tak, kurva od 30 lat się "udaje".
Jeszcze standardowy tekst "proszę pana, bo pis też tak zrobił, to dlaczego ja
  • Odpowiedz
@uriel_ck tak, ja i inni nie mają o niczym pojęcia, dlatego trzeba obalić establishment i zagłosować na małpę, bo ona na pewno szczera - na pewno nie myśli tylko o bananach. Ty to masz łeb, rozgryzłeś system.
  • Odpowiedz
freethinkerze" wiesz co to w ogole znaczy? Kręcisz człowieku gownoburze, chcąc jeszcze bardziej dzielić ludzi, bo ktoś nie chce monopolu władzy ustawodawczej. Przecież KO, będzie kręcić jeszcze bardziej. Dzisiaj bezczelnie kłamią i powoli usadzaja się na stołkach. Który tam miał bekę, że przecież hajs dla studentów to była zwykła ściema? Droższe mieszkania, ale deweloper zapłaci? Proszę bardzo i wszystko co ue wymyśli, będziemy brać proszę pana, a i miejsce dla uchodzcow ekonomicznnych
  • Odpowiedz
@sidhellfire

@uriel_ck tak, ja i inni nie mają o niczym pojęcia, dlatego trzeba obalić establishment i zagłosować na małpę, bo ona na pewno szczera - na pewno nie myśli tylko o bananach. Ty to masz łeb, rozgryzłeś system.

@sidhellfire akurat widac, że nie masz pojęcia: hey mati na kogo głosujesz? No jak na kogo! Na te same mordy co są wybierane od 30 lat! Tym razem na bank się
  • Odpowiedz
  • 0
@bylem_zielonko tak typie na pewno twoje urojenia się sprawdzą - wszystko napisane jak zwykle w trybie przypuszczającym i czasie przyszłym, a ton taki jakby się wydarzyło XD

@bylem_zielonko przecież pisałem o tym za czym opowiadają się politycy koalicji, więc nie mam pojęcia skąd twoje "xd"

a rozliczenia pisowcow i 100 konkretów są nie do zrealizowania bez współpracy prezydenta, więc umowy
  • Odpowiedz