Aktywne Wpisy
Damianooo_421 +189
Mirki pijcie ze mnΔ
kompot, po latach jeΕΌdΕΌenia gΓ³wnami co majΔ
100 km w koΕcu kupiΕem normalne, komfortowe auto i ma ponad 200 kucy.
Volvo s80 2.5t 2010r
#motoryzacja #samochody #chwalesie
Volvo s80 2.5t 2010r
#motoryzacja #samochody #chwalesie

ΕΊrΓ³dΕo: temp_file6183910751691884725
Pobierz
iforgotmypass_ +56
Tag do obserwowania i czarnolisto β #wynajmij125
NawiΔ zujΔ c do mojego wczorajszego wpisu, muszΔ przyznaΔ, ΕΌe nie spodziewaΕem siΔ tak duΕΌego odzewu od MireczkΓ³w. DziΔki za wszystkie miΕe sΕowa i porady. Wiele osΓ³b pisaΕo, ΕΌeby otworzyΔ wΕasny tag, wiΔc powyΕΌej znajdziecie tag do obserwowania. Postaram siΔ regularnie wrzucaΔ update'y, ale jeszcze nie wiem jak czΔsto β wyjdzie w praniu. WoΕam jednorazowo, wiΔcej juΕΌ nie bΔdΔ nikogo woΕaΕ.
DuΕΌo osΓ³b pytaΕo o adres
NawiΔ zujΔ c do mojego wczorajszego wpisu, muszΔ przyznaΔ, ΕΌe nie spodziewaΕem siΔ tak duΕΌego odzewu od MireczkΓ³w. DziΔki za wszystkie miΕe sΕowa i porady. Wiele osΓ³b pisaΕo, ΕΌeby otworzyΔ wΕasny tag, wiΔc powyΕΌej znajdziecie tag do obserwowania. Postaram siΔ regularnie wrzucaΔ update'y, ale jeszcze nie wiem jak czΔsto β wyjdzie w praniu. WoΕam jednorazowo, wiΔcej juΕΌ nie bΔdΔ nikogo woΕaΕ.
DuΕΌo osΓ³b pytaΕo o adres

ΕΊrΓ³dΕo: Screenshot 2025-02-06 at 14.44.51
Pobierz
ΕΊrΓ³dΕo: temp_file6509826379649168565
Pobierz@Psychololek: no popatrz dobrze, ΕΌe mΓ³j sΔ siad nie wie, ΕΌe jednak nie dostaje renty bo pewnie nie miaΕby za co piΔ
Lepiej byΔ zdrowym.
Renta jest dla ludzi niezdolnych do pracy ze wzglΔdΓ³w zdrowotnych. Do takiego stanu mozna doprowadziΔ siΔ chlejΔ c, cpajac albo ΕΌrΔ c jak Εwinia. Albo majΔ c raka.
@Psychololek: znam rzeczywistoΕΔ... kaΕΌdy alkus za coΕ innego dostaje, ale efekt ten sam :-)
Komentarz usuniΔty przez autora