Aktywne Wpisy

ekscytacje +38
mało co mnie tak w-----a jak AI
jak widzę te typowe posty albo co gorsza odpowiedzi w prywatnych rozmowach napisane ewidentnie przez chat gpt to mam ochotę jebnąć to człowieczeństwo
te napisane przez AI posty są zawsze k---a TAKIE SAME - mnóstwo zbędnych emoji, podział na rozdziały jakby to była rozprawka w gimnazjum, sentencje które ewidentnie nie brzmią jakby napisał je człowiek
i do tego te nieśmieszne memy generowane przez ai k---a
jak widzę te typowe posty albo co gorsza odpowiedzi w prywatnych rozmowach napisane ewidentnie przez chat gpt to mam ochotę jebnąć to człowieczeństwo
te napisane przez AI posty są zawsze k---a TAKIE SAME - mnóstwo zbędnych emoji, podział na rozdziały jakby to była rozprawka w gimnazjum, sentencje które ewidentnie nie brzmią jakby napisał je człowiek
i do tego te nieśmieszne memy generowane przez ai k---a
melonixmix +4
Ktokolwiek powiadomił policję, nie wiem czy ci dziękować. Wygląda na to, że znowu do psychiatryka trafię... Ciekawe czy istnieje lek na moje s----------e
#samobojstwo
#samobojstwo

Co można osiągnąć, jakie dżojstiki kupić, czy jest fajnie?
Ostatni raz grałem na konsoli w Chip i Dejla 20 lat temu, na pegazusie i sie nie znam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Gierki z arcadepunks są okey, czy mi czarni wleco na chate?
#raspberrypi
https://botland.com.pl/gaming-pi-retro-pie-konsole/17598-gamepi43-zestaw-akcesoriow-do-budowy-konsoli-dla-raspberry-pi-b-2b-3b-3b-4b-waveshare-16967-5904422327965.html
Drugi stacjonarny, z takim joystickiem:
https://allegro.pl/oferta/arcade-stick-wired-kontroler-joystick-do-gier-pxn-0082-pc-ps3-playstation-15086543330
Do tego bezprzewodowo pad od xboxa.
Na obu zainstalowany obraz Nostalgia Dreams from Damaso. Trochę trzeba było poprzeklinać nad konfiguracją każdej gry z osobna (niestety), ale było warto. Tylko jak już znajdę trochę czasu na retro gry, to muszę sobie przypominać kombinacje klawiszy do zarządzania
A są jakieś legalne, darmowe gierki?
Tylko to jest jak z pluciem na ulicy. Nie wolno, ale nikt tego nie ściga.
W latach 80 chyba nie było. Współcześnie jest mnóstwo, ale do tego chyba nie potrzeba Raspberry Pi
@Vonbrabant: to jak mam zbudować konsole retro bo tego dotyczy temat? ( ͡º ͜ʖ͡º)