Wpis z mikrobloga

Zastanawiałem się o co chodzi z tą dramą z Muskiem, wszędzie gify że niby robi sieg heil. Więc włączyłem film z dźwiękiem i co - Musk robi gest od serca do publiczności i mówi "my heart goes out to you". Gdzie tu ludzie widzą nawiązanie do Hitlera to ja nie wiem xD

Ja filmie poniżej okolice 56 sekundy

#elonmusk #trump #usa #bekazlewactwa
bardzospokojnyczlowiek - Zastanawiałem się o co chodzi z tą dramą z Muskiem, wszędzie...
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dusksign: Co, nie wyszło kłamstwo że nie skomentował zarzutów? xDDD Teraz czas na fikołki, fik fik, jak małpka z gałęzi na gałąź.
I oczywiście że "my heart goes out to you" przy takim geście to to samo co "kocham pieski". Fik fik. xD
  • Odpowiedz
@Cogito-sum: nie prześledziłem dokładnie całego konta Elona pod kątem jego przeprosin za wykonanie nazistowskiego gestu (takich przeprosin twój idol nie wystosował do dziś) i mogę być dla ciebie kłamcą, małpą, uśmiechniętym polakiem, jakkolwiek ci wygodniej. Ty natomiast musisz być świadom, że pokolenie twoich rodziców, dziadków lub pradziadków najprawdopodobniej padło ofiarą nazizmu. Nie wiem co w twojej postawie jest najgorsze: brak patriotyzmu, zawiązane oczy na ewidentny gest nazistowski, czy może niezachwiana
  • Odpowiedz
@bardzospokojnyczlowiek: Tymczasem Elon w przeciągu tygodni:

-Heheh ale to naprawdę to był nazi salute bo widziałem jeden film i mi się spodobało i jestem p----------y a wy mnie uwielbiacie i nic mi nie zrobicie xDDD Wy wiecie o co chodzi nie xD Wy wiecie xD To żarty takie a Hitler to śmieszny pan z memów xDDDD My heart will go on, Celine Dion xDDDDD So based xDDDD
  • Odpowiedz
Gdzie tu ludzie widzą nawiązanie do Hitlera

@bardzospokojnyczlowiek: przecież to wygląda jak ten salut. Czemu wy musicie zawsze się zesrać w drugą stronę? Elon jest albo na skali autyzmu i nie ogarnął jak taki gest wyglądał (czasem jak np. podskakuje i zachowuje się jak niespełna rozumu to można w to uwierzyć) albo sobie po prostu jaja robi i trolluje (też można w to uwierzyć biorąc pod uwagę co czasem wypisuje).
  • Odpowiedz
Zastanawiałem się o co chodzi z tą dramą z Muskiem, wszędzie gify że niby robi sieg heil. Więc włączyłem film z dźwiękiem i co - Musk robi gest od serca do publiczności i mówi "my heart goes out to you". Gdzie tu ludzie widzą nawiązanie do Hitlera to ja nie wiem xD

@bardzospokojnyczlowiek: no wiadomo xd nic złego, dlatego np w Fox tv akurat kamera przez parę sekund powędrowała gdzie
  • Odpowiedz
tak, zwłaszcza że Niemcy salutowali prostopadle do ciała, a nie pod jakimś dziwnym kątem w bok( ͡° ͜ʖ ͡°)

@bardzospokojnyczlowiek: gdyby hilter żył to byś mu mógł to wypomnieć bo głupek salutował niepoprawnie praktycznie zawsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz