Aktywne Wpisy

straszny_cham +222
Najbardziej gnije jak gdzieś w necie jest temat o więzieniu, uaktywniają sie prawilniaki co siedziały i licytują który bardziej siedział XD
#oswiadczenie
#oswiadczenie

_mnemonick_ +59
wytlumaczcie mi jedna rzecz, bo rozumiem, ze cos takiego mozna wziac sobie, taka nikotyne w woreczku miedzy warge i dziaslo i ok. Tylko czy to nie jest ryzykowne, glupie, wziac cos takiego na debacie, ktora ogladaja miliony? Wyglada to dziwnie, a chyba tez jest ryzyko, ze to moze wypasc, albo ze widzowie to zobacza?
nie lepiej, jak ma taki problem, przykleic jakies naklejki nikotynowe?
#debata
nie lepiej, jak ma taki problem, przykleic jakies naklejki nikotynowe?
#debata

@Xvenowski: Samo to, że używasz w jednym zdaniu słów partner i bad boy świadczy o tym iż to ktoś ciebie powinien nawrócić co najwyżej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Xvenowski: Generalnie to wszystko. Samo to, że nie rozumiesz bardzo wiele mówi ( ͡° ͜ʖ ͡°) I żeby nie było nie piszę ci tego absolutnie żeby cię jechać ubliżać ci umniejszać bo nie oto tutaj absolutnie chodzi panie kolego. Po prostu myślenie w ten sposób ogólnie jest złe
@Cztero0404: Sama przyjemność spotykać się z takimi konkretnymi i rzeczowymi wypowiedziami. Masz całkowitą rację w tym co tam mówisz... albo nie mówisz, nie wiem.
To niesamowite jak powszechne jest to zjawisko. Trochę kłóci się to z narracją jakoby poglądy poddające w wątpliwość przyzwoitość kobiet były arbitralne i "aprioryczne", a także poprzedzające ewentualne niepowodzenia z kobietami, a nawet będące ich źródłem.
Znowu prawda nie jest taka, jak chcieliby ją widzieć normiki.