Aktywne Wpisy

Shyvana +12
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
sloniasek +225

nie lepiej, jak ma taki problem, przykleic jakies naklejki nikotynowe?
#debata
Cytat: Skoro opinię publiczną tak bardzo to interesuje, to oczywiście ma prawo wiedzieć. Ja to nazywam "gumą", ale są to woreczki nikotynowe. Gdy słucha się tego, co mówi Rafał Trzaskowski, tak powtarza o swoich sukcesach i ciągłym "ja, ja, ja, ja, ja i PiS, PiS, PiS, PiS, PiS" to wziąłem woreczek nikotynowy
źródło: temp_file211786030784183192
Pobierzźródło: temp_file3351229847759439622
Pobierz@panArchitekt: mógłby kawalerkę zabrać emerytowi, a emeryci i tak by na niego głosowali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
to tlumaczenie przypomina ten sam damage conrol jaki robili z mieszkaniem, tez wymyslali historie, ktore pozniej okazywaly sie klamstwem
@_mnemonick_: oczywiście, że jest to głupie tak jak i sami kandydaci Karol i Rafał. I tak głosuje na Nawrockiego, żeby się młody beton POwski nauczył, że na PiS i PO się nie głosuje,
@panArchitekt: tak jest, gdy po drugiej stronie stoi uśmiechnięty ślizgacz, który jeszcze kilka tygodni temu srał na każdego, kto nie jest jego betonem. Campus polska sojackości najlepszym tego przykładem- bążurek miział się siusiakami ze swoimi największymi poplecznikami, jednocześnie robiąc z każdego innego "pisuara zamordystę szybkosądowego", z którym nie trzeba się liczyć.
No ale okazuje się, że Polska nie kończy się na warszawskim