Wpis z mikrobloga

wytlumaczcie mi jedna rzecz, bo rozumiem, ze cos takiego mozna wziac sobie, taka nikotyne w woreczku miedzy warge i dziaslo i ok. Tylko czy to nie jest ryzykowne, glupie, wziac cos takiego na debacie, ktora ogladaja miliony? Wyglada to dziwnie, a chyba tez jest ryzyko, ze to moze wypasc, albo ze widzowie to zobacza?
nie lepiej, jak ma taki problem, przykleic jakies naklejki nikotynowe?
#debata
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@_mnemonick_: Dla niego to guma i co mu zrobisz?
Cytat: Skoro opinię publiczną tak bardzo to interesuje, to oczywiście ma prawo wiedzieć. Ja to nazywam "gumą", ale są to woreczki nikotynowe. Gdy słucha się tego, co mówi Rafał Trzaskowski, tak powtarza o swoich sukcesach i ciągłym "ja, ja, ja, ja, ja i PiS, PiS, PiS, PiS, PiS" to wziąłem woreczek nikotynowy
  • Odpowiedz
@_mnemonick_: on by mógł krechę wciągnąć na wizji a betonowy elektorat PiS i tak by oddał głos. Mógłby zgwałcić dziecko na wizji a i tak pisowcy by głosowali. Tak to już niestety jest beton nie myśli.
  • Odpowiedz
  • 5
@fredperry: dla ciebie moze nie, ale jak popatrzec na wszystko co sie w okol nawrockiego ostatnio dzieje, to pomysl zeby przywalic cos takiego na wizji? mieszkanie dziadka, gangi, kibolskie bojki, a teraz robic cos takiego na wizji.
  • Odpowiedz
  • 6
@_mnemonick_ oczywiście że mozna przykleić naklejkę nikotynowy. Dlatego pytanie czemu tego po prostu nie zrobił? A może to jednak nie był snuf nikotynowy a tylko tak wyglądał?
  • Odpowiedz
  • 0
@_mnemonick_ nie. Nie widziałem tych filmów. Ten ruch wkładania snusa wyglądał tak absurdalnie, że nie zakładałem, że nie kryło się od początku za tym coś więcej
  • Odpowiedz
on by mógł krechę wciągnąć na wizji a betonowy elektorat PiS i tak by oddał głos. Mógłby zgwałcić dziecko na wizji a i tak pisowcy by głosowali. Tak to już niestety jest beton nie myśli

@panArchitekt: mógłby kawalerkę zabrać emerytowi, a emeryci i tak by na niego głosowali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 3
@bomba4: wczoraj po wszystkim wymyslili taka narracje, zeby to obronic, problem w tym, ze filmy pokazuja, ze wciagal wielokrotnie.
to tlumaczenie przypomina ten sam damage conrol jaki robili z mieszkaniem, tez wymyslali historie, ktore pozniej okazywaly sie klamstwem
  • Odpowiedz
  • 1
@_mnemonick_ odnośnie mieszkania to z drugiej strony też poleciał mocny spin. Od biednego pana Jerzego, któremu Nawrocki nie pomagał, do niebezpiecznego przestępcy, z którym utrzymywał kontakty xD
  • Odpowiedz
wytlumaczcie mi jedna rzecz, bo rozumiem, ze cos takiego mozna wziac sobie, taka nikotyne w woreczku miedzy warge i dziaslo i ok. Tylko czy to nie jest ryzykowne, glupie, wziac cos takiego na debacie, ktora ogladaja miliony?

@_mnemonick_: oczywiście, że jest to głupie tak jak i sami kandydaci Karol i Rafał. I tak głosuje na Nawrockiego, żeby się młody beton POwski nauczył, że na PiS i PO się nie głosuje,
  • Odpowiedz
Tak to już niestety jest beton nie myśli.

@panArchitekt: tak jest, gdy po drugiej stronie stoi uśmiechnięty ślizgacz, który jeszcze kilka tygodni temu srał na każdego, kto nie jest jego betonem. Campus polska sojackości najlepszym tego przykładem- bążurek miział się siusiakami ze swoimi największymi poplecznikami, jednocześnie robiąc z każdego innego "pisuara zamordystę szybkosądowego", z którym nie trzeba się liczyć.

No ale okazuje się, że Polska nie kończy się na warszawskim
  • Odpowiedz