Wpis z mikrobloga

@xSauron: miałem to własnie napisać:) trzeba backupować jego filmy :) kikulcowi chyba siada psycha ;) zaraz się zacznie ze jest zmęczony przepracowany i musi odpocząć koniecznie sam i gdzieś nad morzem i ruszy w samotną podróż lub pojedzie zbudować iglo przy drodze :D
  • Odpowiedz
@davex-yt: był tez fajny film jak było coś w stylu a teraz dzieci chodźcie będziemy wąchać rozpuszczalnik, lub bezpieczeństwo na autostradzie według kikiego:
pasy po co
bieganie w tunelu aby małe mogły popatrzeć sobie na podświetlenie
odpinanie pasów bo się zmęczyli nimi - za to dostał mandat i potem p.... jakieś głupoty ze nic się nie stało

no i nas mistrz budowy kret i gorąca woda i plastik = super pomysł, no kto
  • Odpowiedz
@olnn: W sumie co do praw autorskich to najnowsze filmiki mają telefon z watermarkiem xD.
Do tego brak oznaczeń i ciągłe lokowanie produktów - których podobno nie dostaje ale magicznie przestał pokazywać paragony/faktury ( ͡º ͜ʖ͡º)
xSauron - @olnn: W sumie co do praw autorskich to najnowsze filmiki mają telefon z wa...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@olnn: Koleś ma swoje odloty. Ogladałem ostatnio jego wyprawę do Norwegii na motocyklu to tak sobie myślę, że jak miałbym z nim jechać to bym chyba jakiejś nerwicy dostał. Gość co przystanek się przebierał i rozbijał namiot (przynajmniej tak to wyglądało). Druga sprawa to ja nie wiem jak on zdał egzamin na motocykl bo jak kupił tą Yamahę 1300 i wracał nią do domu nie przekraczając 40km/h to było trochę
  • Odpowiedz