Aktywne Wpisy

Daleth2202 +3
Zróbmy taką zabawę. Jeśli w pamięci utkwił ci tekst z reklamy sprzed wielu lat, napisz go w komentarzu. Jeśli widzisz tekst który pamiętasz, zaplusuj. Jeden tekst = jeden komentarz. Zaczynam
Dłuższe życie każdej pralki to Calgon
maliczek +54
Cześć, wczoraj @Noct napisał do mnie z pytaniem jak idzie prowadzenie knajpy, którą otworzyłem w czerwcu ubiegłego roku na #krakow #kazimierz, więc przygotowałem krótki update.
Otóż nie zbankrutowałem (jeszcze) i nawet całkiem nieźle idzie. Od otwarcia lokal ani razu nie był na minusie, choć większość "zysku" była raczej symboliczna i szła na inwestycje: nowe butelki na barze (mam dość obszerny wybór dobrej jakości alkoholi), upgrade wystroju, lustra,
Otóż nie zbankrutowałem (jeszcze) i nawet całkiem nieźle idzie. Od otwarcia lokal ani razu nie był na minusie, choć większość "zysku" była raczej symboliczna i szła na inwestycje: nowe butelki na barze (mam dość obszerny wybór dobrej jakości alkoholi), upgrade wystroju, lustra,

źródło: temp_file7720929572212645424
Pobierz@erebeuzet: Tak, podobno nie dostarczyli zezwolenia na wydanie pozwolenia na nakazowy zakaz korzystania z chodnika po lewej stronie w ruchu prawostronnym od godziny 18 do 6 rano podbity przez Urząd Miar i Wiar z osobistą adnotacją naczelnika sklepu rybnego w Pułtusku i z okrągłą pieczęcią zakonu
1) Wszyscy jakoś przemilczają kwestię, że cały ten cyrk rozpoczął prezydent Duda. Tusk dał się wciągnąć w prowokację obliczoną, co typowe dla PiS: tylko na słupki w sondażach - kosztem pozycji Polski na arenie międzynarodowej.
2) Ani Duda, ani Tusk nie zaprosili Netanjahu na uroczystości, nie oni są jej gospodarzami.