Aktywne Wpisy
synadama +65
#zwiazki #takaprawda
Gdybym miał żonę to regularnie, wyrywkowo sprawdzałbym jej telefon pod kątem komunikowania się i jakiejkolwiek innej interakcji z mężczyznami. Dodatkowo zakaz spotkań towarzyskich bez mojej obecności.
Podejrzane zachowania sugerujące kontakt z innym mężczyzną - papiery rozwodowe będą już czekać na stole.
Z innym podejściem do związku prędzej czy później skończy się to źle dla faceta więc lepiej być mądrym przed szkodą.
Gdybym miał żonę to regularnie, wyrywkowo sprawdzałbym jej telefon pod kątem komunikowania się i jakiejkolwiek innej interakcji z mężczyznami. Dodatkowo zakaz spotkań towarzyskich bez mojej obecności.
Podejrzane zachowania sugerujące kontakt z innym mężczyzną - papiery rozwodowe będą już czekać na stole.
Z innym podejściem do związku prędzej czy później skończy się to źle dla faceta więc lepiej być mądrym przed szkodą.
źródło: temp_file3295949798254771809
Pobierz
Pol753 +94
źródło: temp_file2086024037413279221
Pobierz

źródło: xdxdxdxdxd
PobierzO, kolejny przenosi repozytorium odpadów do chmury.
Inna sprawa, że sam sobie nie wyobrażam dymania do kotłowni co kilka godzin, żeby po bożemu dorzucić wungla. Że ludzie tak żyją w XXI wieku to jest niepojęte.
@tellet: Czyli jak? Ogrzewają dom tym na co ich stać?
Kurna na działce mam termę do wody i pc do ogrzewania, w dalszych pokojach dodatkowo elektryka jakby było chłodniej, kominkiem w sumie opalam dla klimatu, ale to i tak irytujące, że jak w nocy nie nakitujesz, to rano jak wyłączysz pc, musisz od nowa rozpalać i tam ganiać z tym
@smk666: sradów. To dym z węgla.
@wiesniakzdziuryzabitejdeskami: https://pl.wikipedia.org/wiki/Wielki_smog_londy%C5%84ski hurdur, cholerne lewaqi chca zakazac wolnosci.
Hurt durr wungiel obrażajo! No już już, bo Ci na takie żarty kiedyś żyłka pierdyknie.
@wiesniakzdziuryzabitejdeskami: jak robaki
@FejsFak: dokładnie większość emerytów mających domy żyje jak robaki ¯\(ツ)/¯
Bo jeszcze jestem w stanie zrozumieć, że to dla klimatu, czy że tak właśnie raz na jakiś czas tam ogrzać chatę.
Ale żeby codziennie, w planie dnia powszedniego mieć wciśnięte "trzeba dorzucać bo zgaśnie"/"trzeba rozpalić bo zgasło"/"wyjeżdżam na cały dzień, trzeba będzie rozpalić bo nawet jak dorzucę to się wypali".
Przecież to bycie zakładnikiem ogrzewania
@wiesniakzdziuryzabitejdeskami: mi by było wstyd być takim biedakiem i żeby to wszyscy w okolicy z daleka widzieli, już bym wolał w zimnie siedzieć
@wiesniakzdziuryzabitejdeskami: też kiedyś grzałem się drewnem ale jak mi wyszło, że za 10 złotych dziennie muszę chodzić do kotłowni codziennie, czyścić piec, wrzucać drewno do kotłowni i jeszcze za to drewno płacić to stwierdziłem, że chyba musiał bym być debilem bo tyle mnie kosztuje ogrzewanie pompą ciepła i nic nie muszę robić
@wiesniakzdziuryzabitejdeskami: pewnie ze tak, mnie nie stac na wywoz smieci. wiec w---------m do lasu. Tak samo szambo z dziura, coby pomidorki lepiej rosly i zeby sinice w okolicznym jeziorze mialy co jesc. bo mi sie nalezy bo jestem przeglupi a przez to biedny.