Aktywne Wpisy

dariusz44 +81
#gielda
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
kurde_ +8
Wziąłem za żonę kobietę która jest niestabilna emocjonalnie. Jest p----------a. Teraz po ślubie to wychodzi. Odcina mnie od znajomych od rodziny snuje jakieś teorie spiskowe. Nie mogę nic porobić poza domem chociażby ogarnąć auto czy pomóc bratu na budowie bo zaraz mi p------i że nie poświęcam jej i dziecku czasu. Czuję się jak w psychiatryku. Z chęcią wziąłbym rozwód ale mam z nią kilku miesięcznego syna #gorzkiezale #zwiazki

https://ithardware.pl/aktualnosci/cd_projekt_red_sweet_baby_wiedzmin_4-38010.html
W drugim temacie wiemy, że utracili. Są na to dowody w postaci osób, które odeszły (i nawet część z nich założyło nową firmę). Wiadomo, że taki szef musi mówić, że te resztki juniorów i aktywistów, to był "główny talent deweloperski".
Jeśli w drugim temacie wiemy, że to nieprawda, to na ile prawdziwe są zapewnienia w pierwszym temacie? Nie wiem, ale domyślam się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mówimy o W1, ostatecznie W2, początkach pomysłów na W3.
To wtedy były pomysły na grę, idee, wtedy powstawał silnik Red Engine.
A ty mówisz o końcówce W3, kiedy podpięli się jacyś aktywiści, a stara gwardia już dawno nie wytrzymała.
XDDD z ciebie, dobranoc
100 ludzi po 10 latach to i tak ogrom, idź ty lepiej spać
Jest tak głupi, że głowa mała, bo te studia założyło kilkanaście osób (Fools Theory, Rebel Wolves), a więc jedno nie wyklucza drugiego
Chyba, że myślałeś, że oni wszyscy stworzyli te studia, to XDD
Jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności zbiega to się że zwiększoną aktywnością aktywistów w firmie. No niemożliwe, żeby to miało związek, no nie?