Aktywne Wpisy

PiersiowkaPelnaZiol +151
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem #wirsprawiedliwosci #sztukadlasprawiedliwych
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD

Salido +195
Minął 20. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
82 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
84 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
82 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
84 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-5
Pobierz

https://ithardware.pl/aktualnosci/cd_projekt_red_sweet_baby_wiedzmin_4-38010.html
W drugim temacie wiemy, że utracili. Są na to dowody w postaci osób, które odeszły (i nawet część z nich założyło nową firmę). Wiadomo, że taki szef musi mówić, że te resztki juniorów i aktywistów, to był "główny talent deweloperski".
Jeśli w drugim temacie wiemy, że to nieprawda, to na ile prawdziwe są zapewnienia w pierwszym temacie? Nie wiem, ale domyślam się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mówimy o W1, ostatecznie W2, początkach pomysłów na W3.
To wtedy były pomysły na grę, idee, wtedy powstawał silnik Red Engine.
A ty mówisz o końcówce W3, kiedy podpięli się jacyś aktywiści, a stara gwardia już dawno nie wytrzymała.
XDDD z ciebie, dobranoc
100 ludzi po 10 latach to i tak ogrom, idź ty lepiej spać
Jest tak głupi, że głowa mała, bo te studia założyło kilkanaście osób (Fools Theory, Rebel Wolves), a więc jedno nie wyklucza drugiego
Chyba, że myślałeś, że oni wszyscy stworzyli te studia, to XDD
Jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności zbiega to się że zwiększoną aktywnością aktywistów w firmie. No niemożliwe, żeby to miało związek, no nie?