Aktywne Wpisy

mug3n +212
Ostatnio z żoną zastanawialiśmy się, dlaczego, skoro oboje mieliśmy tylu przodków, musieliśmy zaczynać prawie od zera? Co się o------o po drodze, że nie odziedziczyliśmy fortuny, albo przynajmniej jedno z nas. Czy wszyscy nasi przodkowie byli tak z-----i? A co z nami?
Doszliśmy do wniosku, że wpływ na to miały zarówno pochodzenie (chłopskie), perturbacje historyczne oraz wielodzietność poprzednich pokoleń. Tak czy siak, jakaś tajemnica w tym siedzi, że ile nie uzbierasz, gdzieś to
Doszliśmy do wniosku, że wpływ na to miały zarówno pochodzenie (chłopskie), perturbacje historyczne oraz wielodzietność poprzednich pokoleń. Tak czy siak, jakaś tajemnica w tym siedzi, że ile nie uzbierasz, gdzieś to

hirek_gawron +928
StOP. ŻaBY CzAS!
źródło: temp_file7340147811180386193
Pobierz

ZŁOŻONE OBIETNICE WYBORCZE: 100
Zrealizowana - 6
Zrealizowana z opóźnieniem - 9
Częściowo zrealizowana - 26
Zamrożona - 4
W trakcie realizacji - 0
Działania niepodjęte - 0
Niezrealizowana - 55
#polityka
źródło: 203b869aa3db100caf91860cad28eb983cdce6785997b473159b6168b29ca9af
Pobierz@dqdq1: g. prawda. Zrobili pokazówki z Kamińskim i wąsikiem a realnie to może promil ma coś za uszami co będą w stanie udowodnić. Tak jak ten co uciekł na Węgry, tylko że jego akurat nie wsadza. Banda partaczy dała mu cały wachlarz argumentów żeby ten azyl dostał i był skuteczny.
Rozliczanie PiS to jedna wielka
@japycz: to dopiero była historia, plan z kaczych opowieści w którym nie dało się stracić bo miał zostać sfinansowany z wydobycia burszynu w miejscu przekopu xD Pieniądze wyrzucone w błoto.
Romanowski uciekł pod ogon psa putina i to niech służy za podsumowanie pis.
@dqdq1: zakladanie spraw pod publike i i zarzuty to daleka droga do rozliczenia kogos. Ja tez moge kazdemu i o wszystko zalyzc sprawę, rozpromować wszedzie ze "rozliczam" a co dalej to bez znaczenia. Niech zostaną rozliczeni ci co łamali prawo ale narazie wyglada to bardzo biednie poza kilkoma tematami- boost jak sprawa romanowskiego
Na przykład na mnie nie zrobiło.
Komentarz usunięty przez moderatora
@FrizPL: A co jest złego w takiej postawie? Wybór mniejszego zła to zupełnie logiczna rzecz.
dla poprzedników też robiłeś takie wyliczenia? Mógłbyś przedstawić?
Czy tak tylko sprawdzasz tych na których nie głosowałeś? xD
Ale głosowałeś na ko?
Czy po prostu sprawdzasz czy realizują program na ktory nie głosowałeś?
Tylko wiesz że skoro nie głosowałeś to niemasz prawa nic wymagać? Przecież to nie twój program, nie twoj głos, to o co cie tak d--a piecze?
A po drugie- płacę podatki i mam prawo lwestionowac decyzje premiera, ktory opoera swoje decyzje o względy partyjne takze nie mow co mam robic :)
@Sliski_vacek: ahahhahah Himalaje hipokryzji.