Wpis z mikrobloga

: Ponad setka osób powiązanych z pis usłyszało zarzuty, w tym kilkunastu prominentnych polityków tej partii.

@dqdq1: g. prawda. Zrobili pokazówki z Kamińskim i wąsikiem a realnie to może promil ma coś za uszami co będą w stanie udowodnić. Tak jak ten co uciekł na Węgry, tylko że jego akurat nie wsadza. Banda partaczy dała mu cały wachlarz argumentów żeby ten azyl dostał i był skuteczny.
Rozliczanie PiS to jedna wielka
  • Odpowiedz
Chociażby przekop Mierzei wiślanej

@japycz: to dopiero była historia, plan z kaczych opowieści w którym nie dało się stracić bo miał zostać sfinansowany z wydobycia burszynu w miejscu przekopu xD Pieniądze wyrzucone w błoto.

Romanowski uciekł pod ogon psa putina i to niech służy za podsumowanie pis.
  • Odpowiedz
  • 1
Ponad setka osób powiązanych z pis usłyszało zarzuty,

@dqdq1: zakladanie spraw pod publike i i zarzuty to daleka droga do rozliczenia kogos. Ja tez moge kazdemu i o wszystko zalyzc sprawę, rozpromować wszedzie ze "rozliczam" a co dalej to bez znaczenia. Niech zostaną rozliczeni ci co łamali prawo ale narazie wyglada to bardzo biednie poza kilkoma tematami- boost jak sprawa romanowskiego
  • Odpowiedz
@Sliski_vacek: nie możesz założyć sprawy karnej, co najwyżej cywilną. Na nikim kto rozumie różnicę między sprawą karną a sprawą z powództwa cywilnego nie zrobi to wrażenia.

Na przykład na mnie nie zrobiło.
  • Odpowiedz
@Sliski_vacek
Ale głosowałeś na ko?

Czy po prostu sprawdzasz czy realizują program na ktory nie głosowałeś?

Tylko wiesz że skoro nie głosowałeś to niemasz prawa nic wymagać? Przecież to nie twój program, nie twoj głos, to o co cie tak d--a piecze?
  • Odpowiedz
@Sarza01: nic mnie nie piecze. Mam prawo do skomentowania decyzji przygłupów ktorzy chca rozliczac wszystko dookoła tylko nie swoich ulubieńców.
A po drugie- płacę podatki i mam prawo lwestionowac decyzje premiera, ktory opoera swoje decyzje o względy partyjne takze nie mow co mam robic :)
  • Odpowiedz