Wpis z mikrobloga

@Sliski_vacek: jakieś 30 jest zrealizowane, wreszcie mamy wzrost gospodarczy (3%, w 2023 roku marne 0,1%) Mi psuje, tym bardziej że mały i duży PiS były przeciwne rozwiązaniom takim jak chociażby in vitro.
  • Odpowiedz
  • 3
@PanAlbert: widze tekst "tylko krowa nie zmienia zdania" i juz wiem ze z baranem mam do czynienia xD co ciekawe zbiega sie to zawsze z najwiekszymi obietnicami i najpowazniejszymi planami a pozniej cyk "tylko krowa nie zmienia zdania" i fajrant- nie trzeba brac odpowiedzialnosci za słowa bo sie wyzerowało xDD
  • Odpowiedz
@Sliski_vacek: nawet licząc "twoją metodą" mam więcej zrealizowanych rzeczy których oczekiwałem niż mogą zrealizowac dla mnie mały i duży pis. Bo zwyczajnie ich program nie zawiera takich rzeczy jak chociażby in vitro.

Mam głosować na program z którym się nie zgadzam? Lol.
  • Odpowiedz
  • 2
mam więcej zrealizowanych rzeczy których oczekiwałem niż mogą zrealizowac

@dqdq1: o tym jest wpis- wyborcy omamieni milionem planow i obietnic a koniec koncow otrzymują 15% i jest radocha

Mam głosować na program z którym się nie zgadzam? Lol.

@dqdq1: absolutnie do tego nie namawiam a nawet przestrzegam
  • Odpowiedz
@Sliski_vacek: PO nie wygrało z dużym i małym PiSem obietnicami. Wygrało bo przeciwne ugrupowanie jest do szczętu zdegenerowane. Ludzie mieli dość polityki prowadzonej przez pijanego wujka z imienin.
  • Odpowiedz
  • 2
@dqdq1: Zgadzam sie, ludzie chcieli zakonczyc farsę osmioletnią czymkolwiek innym ale widzę ze mija rok i nadal jedyne paliwo do prowadzenia polityki to "a za pis" czym bardzo skutecznie zakrywa sie patologie i rozliczanie obecnego rządu
  • Odpowiedz
@Sliski_vacek: wzrosty, inwestycje, rozliczanie pis. Jest dużo rzeczy które wreszcie ruszyły z miejsca. Naturalnie niezadowoleni jak byli niezadowoleni tak nadal będą. Nawet mnie to nie za bardzo dziwi, sądzę że zapędzeni do narożnika będą krzyczeć coraz głośniej.
  • Odpowiedz
@dqdq1: nic nie ruszyło, pora zdjąć różowe okulary. Ile tych złych PiSowcow wsadzili do więzienia? Ile sensownych inwestycji zostało uwalone, opóźnione lub próbowano uwalić, jak CPK? Jakie wyniki działania komisji sledzczych? Oprócz stołków europosłów oczywiście.

A tu masz aktualne tendencje rozwoju. Pełna kontynuacja.
japycz - @dqdq1: nic nie ruszyło, pora zdjąć różowe okulary. Ile tych złych PiSowcow ...

źródło: IMG_2963

Pobierz
  • Odpowiedz
Ile tych złych PiSowcow wsadzili do więzienia?

@japycz: Ponad setka osób powiązanych z pis usłyszało zarzuty, w tym kilkunastu prominentnych polityków tej partii. Jeśli chodzi o komisję śledcze to 3 grudnia zakończyła pracę komisja ds afery wizowej, w zeszłym tygodniu sierowano zawiadomienie o popelnieniu przestępstwa przez kolejnych 4 polityków PiS w tej sprawie.

W przypadku rozliczenia PiS oczekuję legalnej ściezki - sledztwo>zarzuty>proces>wyrok.

PiS nie miało żadnych inwestycji więc cieżko mówić
  • Odpowiedz