Aktywne Wpisy
obibok69 +8

mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Witam, od kilku dni trwa konflikt z moją żoną,mamy po 30 lat dwójke małych dzieci, wybudowany dom na wykończńczeniu, póki co mieszkamy u rodziców i tutaj tkwi ten konflikt, otóż pewnego dnia po imprezie u mojej kuzynki ona nagle chciała jechać porobić coś, gdzie ja byłem w kiepskim stanie i bez chęci, ostatnie czasy też już miałem dosyć tam pracować jestem przemęczony tym, chciałem trochę odpocząć od tego,
Witam, od kilku dni trwa konflikt z moją żoną,mamy po 30 lat dwójke małych dzieci, wybudowany dom na wykończńczeniu, póki co mieszkamy u rodziców i tutaj tkwi ten konflikt, otóż pewnego dnia po imprezie u mojej kuzynki ona nagle chciała jechać porobić coś, gdzie ja byłem w kiepskim stanie i bez chęci, ostatnie czasy też już miałem dosyć tam pracować jestem przemęczony tym, chciałem trochę odpocząć od tego,

Zielony twierdzi, że kononowicz wybudzony, patrzy się ale nie odpowiada nic. Vegetable?
Samo to jak rozwadniał temat komunikacji z Mazurem pokazuje że ten raczej nie ma dobrych rokowań
@oleista_palma: jak ma odpowiadać jak ma rury w gebie, narracja im sie nie zgrała
źródło: bb748b663beab4f0eecc8f33bc3dd1da648573037455714829b367c6033750d6
Pobierz@oleista_palma: wege