Wpis z mikrobloga

• 40
@obibok69: Wyjechał na 3 miesiące zarobić przed weselem. Jak wrocil poinformowała go ze chce się rozstać, powiesił się w sypialni.
To było około 2006
  • Odpowiedz
@Moonman @CH3j jakkolwiek by sie człowiek źle nie czuł to strzelanie magika przez jakąś p---ę to w c--j cringe - taki s-------a myśli że jej pójdzie w pięty na całe życie, a ta poboczy i za rok już c---a będzie tego typa pamiętać
  • Odpowiedz
@obibok69: 1. 50 lat, przepił wszystko, został sam jak palec z mnóstwem niczego.
2. 60 lat. Miał działalność gospodarczą. Praca i firma to była jego pasja, świetny fachowiec. Dojechała go skarbówka (fakt, święty w tych kwestiach nie był, ale to były grosze).
3. 17 lat, nieudana próba po poronieniu
4. 16 lat, wyskoczył z pociągu, znaleziony na wiadukcie, po latach sprawa nierozwiązana do dziś
  • Odpowiedz
@obibok69 Co najmniej kilku, jeden się powiesił na klamce w kiblu bo go dziewczyna rzuciła, drugi też się powiesił przez dziewczynę, kolejny za długi, jeszcze innnny jakieś problemy z gangsterką i kibolami miał, jedna dziewczyna się nałykała tabletek i umarła bo ją rodzice gnębili i gnoili, znam jeszcze ziomka który popełnił samobója bo nie chciała się z nim spotykać jakaś laska XD Tyle że to nie byli znajomi a ludzie z
  • Odpowiedz
@obibok69: Tak, kilku. A-----l, nieporadzenie sobie w większym mieście i powrót do rodziców, w tym ojca alkusa-przemocowca, rozstanie, długi u, hehe, chłopaków "z miasta", nastolatek, na którego wypieli się rodzice i musiał sam opiekować się swoim młodszym rodzeństwem, patus-przemocowiec, ktoremu odwiesiły się zawiasy, nieszczęśliwa miłość.
  • Odpowiedz
Znacie kogoś z otoczenia kto strzelił magika i dlaczego ?

@obibok69:
1. Dziewczyna od znajomego odeszła. Rzucił się pod pociąg.
2. Niedoszły teść mojego brata, ojciec 3 dzieci, dusza towarzystwa. Powiesił się w komórce. (stara zachciała rozwodu)
  • Odpowiedz
coś często przez te baby dobre huopy odchodzą

@obibok69: Gdyby uczono natury kobiet lub redpill był ogólnodostępny. Mielibyśmy znacznie mniej takich przypadków.
  • Odpowiedz
  • 4
@RedTiger ja bym tylko chciał dobrej pracy żeby godnie przeżyć to życie ale nie wiem za co się zabrać, 26 lat, nie widzę żadnej przyszłości na ten moment
  • Odpowiedz
@obibok69: Ja pracuje od 18 roku życia, teraz mam dwudziestolecie pracy. Poszukaj pośrednika, zatrudnij się w biedronce, gdziekolwiek i szukaj lepszej roboty. (Ale, prawdę mówiąc, w Polsce nie zarobisz. Zmarszczysz się jak śliwka).
  • Odpowiedz
@obibok69: kolega brata się wychuśtał, ale niewiadomo dlaczego, jedni gadali że przez dziewczynę. a inni że stary mu kazał zostać na gospodarstwie a on tego w ogóle nie chciał, i z---------ć codziennie do 21, a miał inne plany życiowe
  • Odpowiedz
@obibok69: Jeden ćpun, drugi z dziewczyną się rozstał i jeszcze ojczym opieprzył za słabe wyniki w nauce. Trzeci jak go pierwsza dziewczyna rzuciła.
Pierwszy to był taki bad boy ruchacz nawet.
  • Odpowiedz