@WielkiNos: sigme? 18 w hierachii stada? To chyba osobnik którego matka odstawia od karmienia bo dochodzi do wniosku,że nie ma sensu i szkoda pokarmu. A jak jakimś cudem przeżyje, to służy do ruchania dla beciaków którym zabrakło samic?
@WielkiNos: @e-stark jestem psiarzem, psy uwielbiam ale nie widze tutaj nic co jest złe w tym filmiku. Uważam że rasy typu pitbull, amstaff to nie rasy na środowisko miejskie, mam małe psy i wiem, że nie mają najmniejszych szans w starciu z pitbullem, sam nosze gaz pieprzowy w żelu bo były sytuacje że inny znacznie wiekszy pies wjeżdzał w mojego i go mocno gryzł. Po jednej aplikacji gazem nawet
i tak to powinno wyglądać, widzisz takiego świniaka biegnącego w twoją stronę
@e-stark: wyglądać to powinno tak że taki świniak nie powinien nigdy sobie urządzać polowania na wolności, i w ogóle być puszczony luzem. Za każdym razem jak taki pies oddali się na więcej niż 5m właściciela powinno razić prądem po jajach.
Julki, oskarki i feministki demolowaliby miasta, palili samochody (przy okazji też walka z co2 xD), bo ktoś zabił biednego psiurka, psynka pscórke i od razu wywaliliby wiadro pomyli na dzieci i rodzicielstwo.
Ulice by płonęły i chuczaly, bo psiecka SOM ludzkie.
Niszczenie rynku mieszkaniowego, gospodarki, rodzin, społeczeństwa = cisza, zero protestu
@WielkiNos: to co widzę na filmiku spokojnie się kwalifikuje na bardzo prawidłowe zachowanie. Z drugiej strony widziałem filmik jak kilkulatek okłada jakiegoś większego psa butelką, był dość mocno wychowany i z przerażeniem patrzył na to co mu się dzieje, jego właściciel tak samo s gdzie byli rodzice? Chooy nołs.
@e-stark: wyglądać to powinno tak że taki świniak nie powinien nigdy sobie urządzać polowania na wolności, i w ogóle być puszczony luzem. Za każdym razem jak taki pies oddali się na więcej niż 5m właściciela powinno razić prądem po jajach.
@WielkiNos: taka ameba raczej myślała “urrrrwa trzeba kolejnego pitbulla kupić”
@Krzysztof53647: odstaw wykop, bo przedawkowałeś
O witam psiarza.
Jak tam? Psyn już herbatkę ci zrobił? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z drugiej strony widziałem filmik jak kilkulatek okłada jakiegoś większego psa butelką, był dość mocno wychowany i z przerażeniem patrzył na to co mu się dzieje, jego właściciel tak samo s gdzie byli rodzice? Chooy nołs.