Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 124
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ehh a w polsce nigdy tak nie odstrzelisz kundla, jesteś bezbronny praktycznie. Sugerowanie, że w takiej sytuacji gaz coś by pomógł, a z nożem to mimo wszystko trzeba coś tam umieć w zwarciu + dziecko na rękach.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: szkoda psa, że ma właściciela debila. Jakby go trzymał normalnie w kagańcu i na smyczy, bo to nie ćułała tylko wielkie bydle, to by se żył swoim psim życiem, a tak musiał dostać kulkę. Nie jestem za tymi rasami, ale żywego stworzenia zawsze szkoda.
  • Odpowiedz
@Krzysztof53647: i co ten komentarz wniósł do dyskusji poza wylaniem pomyj na kobiety, na zwykłych ludzi ze zwykłymi psami, i za pokazaniem że w piwnicy Ci bardzo ciężko i musisz wylewać jad? Idź na spacer, słońce jest. Żaden piec Cię nie zaatakuje, a żadna kobieta nie spali Ci samochodu (o ile masz)
  • Odpowiedz
piękny filmik, wrzucić na grupę pisarzom żeby się zdefekowali

@Gilgamesz69: Ale p---------e, jako psiarz powiem ze mi się podoba. Tak się powinno postępować jak na ciebie leci pies puszczony kompletnie luzem bez kontroli
  • Odpowiedz
@WielkiNos: wszystko ok.. widać że gość czekał do ostatniej chwili aby oddać strzał a nie jarał się zabiciem zwierzęcia i strzelał np z daleka bo nadarzyła się okazja. Upewnił się że ich zaatakuje poczekał aż podejdzie pod same nogi i widać było że zacznie atakować i dopiero strzelił. Co prawda można się przyczepić że najpierw nie strzelił w powietrze, co mogłoby odstraszyć psa, ale to łatwo mówić z przed ekranu,
  • Odpowiedz
@JimLahey88: te psy są tak p----------e ze pewnie gaz na niedźwiedzie by niewiele pomógł, pamiętam jakiś filmik gdzie pitbull albo inny zjebopies zaatakował konia to przyjął chyba kilkanaście mocny ciosów z kopyta na korpus/głowę zanim upadł to gdzie zwykły Kowalski ma szansę zwłaszcza na naszym piekiełku? jedyne co skutecznie pomaga to zaaportowanie takiemu kundlowi parę ołowianych kulek
  • Odpowiedz
@WielkiNos:
Widziałem te video na YT i Fb i ludzie tam atakowali tego faceta XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Psiarze to największy zwierzęcy rak świata, kociarze i koniary przy ty to anioły.
W zasadzie mam w------e na fajerwerki w Nowy Rok, ale jak sobie przypomnę jak oni mnie w-------ą, to jestem za fajerwerkami XD
Kiedyś przez 4 lata mieszkałem koło takich sąsiadów, co miali z 6-10 psów, n----------y 24/7/365. Czasem życ się ni dało,
  • Odpowiedz
@WielkiNos naczytaliście się gownianych wpisów chorych osób w Internecie i potem wrzucacie takie filmiki udowadniając im, że się mylą. Z idiotami nie ma co polemizować. Pies to dzikie zwierzę i każde agresywne zachowanie powinno być tępione. To one muszą się nauczyć żyć wśród ludzi, a jeśli nie potrafią, to trzeba ten gatunek lub rasę zlikwidować.
  • Odpowiedz