Aktywne Wpisy

Uuroboros +9
Chciałbym znowu należeć do jakiejś grupki znajomych i móc się co jakiś czas spotykać tak po prostu żeby wyjść, pograć w plejstejszyn albo pograc sobie w majnkampfa. Czemu dorosłość jest taka samotna

dywergent +11
wlasnie zalozylem grupke znajomych na mikroblogu, zapraszam do skladania wnioskow o zostanie przyjetym pod tym wpisem, wzor wniosku ponizej
Imię:
Zainteresowania:
źródło: 1757717806259603
Pobierz

28km - MTB Cross, Upiorna Trzydziestka. Pierwszy wyścig sezonu. Poszło nad wyraz fajnie, zajmuję 18 miejsce na ok 70 uczestników - nie spodziewałem się. Startuję z końca stawki, mam jechać swoje, nie chce mi się ścigać. Celem jest mocno na podjazdach, spokojnie na zjazdach. Było całkiem spoko, chociaż czasami mnie blokowali na podjazdach, to trzeba było ich wyprzedzać ;)
Warunki trudne, na zjazdach ślisko - ale nie tragicznie. Na płaskich fragmentach nie czułem komfortu szybkiej jazdy, bałem się poślizgu na ośnieżonych korzeniach czy innych rzeczach wystających.
44km - po ulicach na przełaju. Po południu miało padać, więc wyszedłem przed. Padać zaczęło w trakcie, początkowo lekko to olałem. W ostatnich 10 minutach przemokłem.
W styczniu mam już 91 legalnych kilometrów ;)
#rowerowyrownik #ruszkielce #kielce #mtb
Skrypt | Statystyki
źródło: WhatsApp Image 2025-01-05 at 14.12.24
Pobierzźródło: 2025-01-05 12.05.43
Pobierzźródło: 1000029401
Pobierz