Wpis z mikrobloga

w sumie to od kiedy te auta zaczęły jeździć po ulicy to zawsze zastanawiałem się który ładniejszy puma czy tigra, chciałbym poznać zdanie wykopków.

osobiście za gówniaka byłem fanem pumy, a tigre uważałem za babską. teraz po latach chyba jednak lepiej zestarzała się puma

#motoryzacja #samochody #design
stary_grat - w sumie to od kiedy te auta zaczęły jeździć po ulicy to zawsze zastanawi...

źródło: Untitled-2

Pobierz

która ładniejsza

• puma 60.5% (187)
  • tigra 39.5% (122)

Oddanych głosów: 309

• 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

swoją drogą co to w ogóle znaczy xD fryzjer jakiś gorszy lepszy? pamiętam że mówiło się tak o audi tt pierwszej generacji

@stary_grat: bo miały vibe niepoważnego samochodu XD taki co chce być sportowy, ale nim nie jest do końca XD
  • Odpowiedz
@JarekTadek: zobacz sobie do kogo były kierowane Nissany s13.
Kiedyś samochody były fajne a teraz to truciciele planeta płonie.
Poza tym Europa Wschodnia nigdy nie była targetem
  • Odpowiedz
  • 1
zobacz sobie do kogo były kierowane Nissany s13.

@Rustyyyy: nie wiem gdzie to zobaczyć, ale jak wiesz to do kogo? stawiam że na młodziaszków ścigantów, bo przecież nie dla poważniejszych starszych facetów
  • Odpowiedz
@JarekTadek: młody człowiek prędzej wybrał używany samochód, lub jakiegoś golfa GTI czy Pug 205 jak lubił rajdy samochodowe. Oh to też używany samochód…
Targetem była córka pana prezesa, lub pani która chciała dobrze wyglądać.
Obecnie samochód nie pełni roli biżuterii a poza tym kogo stać na niepraktyczny samochód
  • Odpowiedz
młody człowiek prędzej wybrał używany samochód, lub jakiegoś golfa GTI czy Pug 205 jak lubił rajdy samochodowe. Oh to też używany samochód…

@Rustyyyy: To kto kupował te wszystkie Tigry/Pumy - emeryci, ile było tych "córek prezesa"? Młody człowiek prędzej wybrałby Porsche 911, tylko pewnie nie było go stać na zakup i utrzymanie tak jak na GTI/Puga 205... Co my tu porównujemy?
  • Odpowiedz
@JarekTadek: jeśli dobrze pamietam nissan, model s13 był wybierany przez pracownicę biurowe wyższego szczebla
Z pumami pewnie było podobnie, poszukaj broszur reklamowych zgaduje że był pokazywany z elegancko ubranymi paniami po 30stce
  • Odpowiedz
jeśli dobrze pamietam nissan, model s13 był wybierany przez pracownicę biurowe wyższego szczebla

@Rustyyyy: S13 zrobili mniej niż wystrugano polskiej Syrenki, a była z dwie klasy droższa/większa niż samochody o których mówimy. Po co ludzie kupowali Tigrę jak mogli kupić Mercedesa S500 coupe?
  • Odpowiedz