Aktywne Wpisy

uncle_freddie +1234

ZebrakZKambodzy +61
#raportzpanstwasrodka Nie klikniesz plusa? Obudzisz się obok tego przystojnego dżentelmena, który nie daje parówek za darmo.
źródło: Alfa_Romeo
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: Alfa_Romeo
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
osobiście za gówniaka byłem fanem pumy, a tigre uważałem za babską. teraz po latach chyba jednak lepiej zestarzała się puma
#motoryzacja #samochody #design
źródło: Untitled-2
Pobierzktóra ładniejsza
@SonyKrokiet: swoją drogą co to w ogóle znaczy xD fryzjer jakiś gorszy lepszy? pamiętam że mówiło się tak o audi tt pierwszej generacji
@stary_grat: bo miały vibe niepoważnego samochodu XD taki co chce być sportowy, ale nim nie jest do końca XD
@stary_grat: Przez takie pierdzielenie frustratów oferta nowych samochodów zmalała do samych nudnych suvów.
@SonyKrokiet @Zulf z ciekawości, czym jeździcie? VAG po chipie?
Kiedyś samochody były fajne a teraz to truciciele planeta płonie.
Poza tym Europa Wschodnia nigdy nie była targetem
@Rustyyyy: nie wiem gdzie to zobaczyć, ale jak wiesz to do kogo? stawiam że na młodziaszków ścigantów, bo przecież nie dla poważniejszych starszych facetów
@Rustyyyy: I te Tigry/Pumy to nie były "fajne", tanie samochody dla młodych ludzi?
@SonyKrokiet: No ale wciąż Ci się wstyd przyznać czym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Targetem była córka pana prezesa, lub pani która chciała dobrze wyglądać.
Obecnie samochód nie pełni roli biżuterii a poza tym kogo stać na niepraktyczny samochód
@Rustyyyy: To kto kupował te wszystkie Tigry/Pumy - emeryci, ile było tych "córek prezesa"? Młody człowiek prędzej wybrałby Porsche 911, tylko pewnie nie było go stać na zakup i utrzymanie tak jak na GTI/Puga 205... Co my tu porównujemy?
Z pumami pewnie było podobnie, poszukaj broszur reklamowych zgaduje że był pokazywany z elegancko ubranymi paniami po 30stce
@Rustyyyy: S13 zrobili mniej niż wystrugano polskiej Syrenki, a była z dwie klasy droższa/większa niż samochody o których mówimy. Po co ludzie kupowali Tigrę jak mogli kupić Mercedesa S500 coupe?