Wpis z mikrobloga

w sumie to od kiedy te auta zaczęły jeździć po ulicy to zawsze zastanawiałem się który ładniejszy puma czy tigra, chciałbym poznać zdanie wykopków.

osobiście za gówniaka byłem fanem pumy, a tigre uważałem za babską. teraz po latach chyba jednak lepiej zestarzała się puma

#motoryzacja #samochody #design
stary_grat - w sumie to od kiedy te auta zaczęły jeździć po ulicy to zawsze zastanawi...

źródło: Untitled-2

Pobierz

która ładniejsza

• puma 60.5% (187)
  • tigra 39.5% (122)

Oddanych głosów: 309

• 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@ChillExecutiveOfficer czy ja wiem czy cringe wyginęło ich dość mocno tak samo niedawno Civic 6 był wsią na kołach czy golf 2 tak w 2009 i jakoś jak auta znikają z ulic to się dobrze starzeją. Kiedyś maluch był crigiem a teraz wielki klasyg
  • Odpowiedz
  • 2
@stary_grat puma mi się zdecydowanie bardziej podoba pamiętam jak sąsiad w bloku miał fiolotową i znajomy z roboty zielona w okolicach 2018 ja za kilka 100 sprzedawał przyjechało dwóch napakowanych gości stwierdziło że nie biorą znajomy włączył im ledy pod zderzakiem zaczęli foty cykac i przez ten mały tiuning auto wzięli xd w sumie dawno pumy nie widziałem pewnie zgniły do końca w sumie fajny mały p----------z z wyglądu
  • Odpowiedz
@JarekTadek: Pani kierownik z korporacji nie lubi dużych samochodów a taka puma wyglądała sympatycznie, poza tym weź tym zaparkuj w mieście hihi

Poszukaj sobie materiałów reklamowych danego samochodu oraz jak były reklamowane, czasami da się dotrzeć do tego kim mniej więcej był pierwszy właściciel.

@200Amra W pewnym sensie tak, Opel Manta w Niemczech miał ciekawą historię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W sumie to początek lat
  • Odpowiedz