@Van-der-Ledre: A co robili w kowidozę gdy mieli se warunki dogodne? Gdy nie można było zobaczyć se swoich bliskich np. I w ogóle cała ta hucpa z tymi zbawczymi preparatami przez które ludzie mają teraz problemy też.
@Van-der-Ledre: Kiedyś to były szpitale. Na takim Grenadierów to wiadomo było, że jak masz wiek emerytalny i słaby organizm to możesz załapać zapalenie płuc zaraz po operacji. Ale już taki Szaserów to był top polskich szpitali. A teraz jak w Grenadierów ale nie zapalenie płuc a sepsa. Ogólnie to chyba każdy szpital trzeba omijać szerokim, łukiem jeśli nie ma takiej potrzeby., Nie wspomnę już o SORach gdzie patrzą na Ciebie
@CipakKrulRzycia: Prawda, jeszcze do pandemii luxmed był wmiarę ok, potem też ich poziom usług spadł. Ja już bym wolał być leczony przez lekarza AI, niż p0lskiego który nie wiem czy mnie nie często umyślnie doprowadzi do kalectwa/grobu.
@Van-der-Ledre: No i tera zobacz w jakiej rzeczywistości żyjemy, co się odbywa i normalny człowiek miał by brać udział w jakichś wojnach? Za to że nawet nie ma prawa do leczenia jak należy bo Państwo te pieniądze przepier ala chociaż wszyscy Polacy walą na to hajs, to jest chory kraj. Tak samo nie działający wymiar sprawiedliwości i Polizei. Polak jest jest jak załoga statku w Obcy 8 pasażer Nostromo "do
@Dzedaj_z_Chenoboskion: P0lska to jest kraj atrapowy, bandycki, mafijny skorumpowany nie mniej niż Ukraina, z której tak się śmieją. Tu nigdy nie było nie jest i nie będzie dobrze, bo system jest zły, a ludzie zawistni i podzieleni. Nie mamy podjazdu do zachodu i takie są fakty, jak człowiek zobaczy jak funkcjonują normalne kraje, że można, to wtedy dopiero widzisz jakim kartonem jest P0lska.
@wyscrollowany: Ja też powinienem mieć, ale nie chcę by mi jelito przebił jakiś sadystyczny lekarzyna, czy w inny sposób mnie okrutniczo potraktował. Co ma być to będzie i tyle.
jak zapłacisz kilkaset dolców miesięcznie, to masz cały cholerny pakiet zdrowotny, obejmujący większość rzeczy, może i trochę zapłacisz, ale masz usługę na zadowalającym poziomie, jesteś zaopiekowany od początku do końca
Ostatnio o------i CEO firmy ubezpieczeniowej w USA, a wiesz dlaczego? Bo jego firma odrzucała ponad 30% wnioskow o finansowanie leczenia ludzi ktorzy placili skladki i jedna z ofiar wspanialego systemu sie w------a XD
@Borsukii: Tylko to jest jedna z bardzo wielu firm, pójdzie do innej zabuli i będzie miał. W p0lsce nawet zabulenie nie gwarantuje że cię nie zabiją. W usa jakoś nie mieli prawie pół mln nadmiarowych zgonów w 2 lata. Nie twierdzę że system us jest wybitny, bo nie jest, ale i tak jest lepszy niż nasz. najlepsze są systemy państwowe bogatych krajów zachodniej Europy jak Niemcy, Austria czy Szwajcaria.
@Van-der-Ledre: to słuchaj tego. 3 lata temu podejrzewalem u siebie kamice żółciową przez bol pod prawym żebrem. 1 wizyta na sorze, dali kroplowke, zrobili badanie krwi i nara do domu. Po paru tygodniach znowu mocny bol, nie chcialo mi się jesc od stresu i sie wkurzylem poszedlem prywatnie po skierowanie. Nagle konowal na usg podobno wykryl mi powiekszenie na drogach zolciowych<zapamietaj ten fragment> ale nie dal zadnego zdjecia co jest
@Van-der-Ledre: Luxmed to tragedia. Mialem zastrzał w palcu. Ledwo się dostałem do lekarza. Na miejscu dziadek tak na ok lvl 80-90. Na wstępie mi powiedział (był chirurgiem) , ze jak nie da się przekłuć i wycisnąć ropy to muszę jechać na drugi koniec Wawy bo on nie umie. Na szczęście się udało. Lepiej na nic nie chorować
Komentarz usunięty przez moderatora
@GatewayFocus21: dlatego najlepiej robić to bez znieczulenia.
Ostatnio o------i CEO firmy ubezpieczeniowej w USA, a wiesz dlaczego? Bo jego firma odrzucała ponad 30% wnioskow o finansowanie leczenia ludzi ktorzy placili skladki i jedna z ofiar wspanialego systemu sie w------a XD