Wpis z mikrobloga

@bylem_zielonko: Co mają twoje polityczne urojenia do tematu kotów? xD

@onucoutkajpysk Uwielbiam rozsierdzać bambusiów ( ͡° ͜ʖ ͡°) a najlepsze jest to, że ja lubię zwierzęta. Sam mam berneńczyka i kilka kotów, ale zwyczajnie bawi mnie jak oszołomy z odsierściowym zapaleniem mózgu dostają piany na pyskach, bo jak to ktoś śmie śmiać się z kotków i psiecków xD
  • Odpowiedz
Kociarze to mają zamiast mózgu kuwetę.

@rolnik_wykopowy: Ale debilny argument. Ktoś ma kuwetę zamiast mózgu, bo naście lat był przyzwyczajony, że kot leży w danym miejscu i odruchowo stara się go ominąć? Tak samo miałem z moim psem.
  • Odpowiedz
Kociarze to mają zamiast mózgu kuwetę.

@rolnik_wykopowy: ja pieprzę, nie załapałeś prostego żartu i uznałeś, że OP ze screena serio trzyma martwego kota w domu?
Gdyby ktoś odruchowo omijał szafkę, której się pozbył ostatnio to być pisał "szafkarze mają wióry zamiast mózgu?"
  • Odpowiedz
Uwielbiam rozsierdzać bambusiów ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@rolnik_wykopowy: To ciekawy paradoks bo z jednej strony śmiejesz się z bambinistów a z drugiej strony masz mniej ciekawą osobowość niż chomik xD
  • Odpowiedz
Lubię takie wątki na wykopie, bo łatwo można namierzyć w komentarzach ludzi bez empatii i uczuć. Każdy kto ma, czy miał, zwierzę i je kocha rozumie o czym mowa. Sama odpowiedź zabawna a tym co się zesrali - więcej dystansu i otwartości na innych.
  • Odpowiedz
Koty zdychają a nie umierają, stop uczłowieczenia zwierząt!!

@Fichtner: Ale wiesz, że jedna i druga forma jest poprawna, ale to jakiej użyjemy zależne jest od naszej empatii i stosunku do danego zwierzęcia/człowieka?
Przykładowo - DLA mnie kot "umrze", ale już ty zdechniesz, bo DLA MNIE jesteś śmieciem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Czekaj, czy to nie ty mnie oskarżałeś niedawno, że wyzywam wszystkich od transów, a później nie potrafiłeś przytoczyć ani jednego przykładu na potwierdzenie swoich słów? xD

@rolnik_wykopowy: nic takiego nie mówiłem tylko teraz spojrzałem na chwilę na profil, a tam oczywiście w trzecim komentarzu od góry można zobaczyć, że wyzywasz innych od ukrainofili, więc od razu już wiem od kogo wy są xd
  • Odpowiedz
@K-S-

@rolnik_wykopowy: przesadzasz, jeden piszę o sile przyzwyczajenia a drugi się z niego śmieje

Niemniej jednak robienie kroku nad nieistniejący kotem rok po jego śmierci wydaje się troszkę przesadzone. Ciekawe czy to w ogóle prawda.
  • Odpowiedz