Aktywne Wpisy

kochamajfony +1171
Tak se przeglądam główną i mirko
W zasadzie wszystko oparte jest na nienawiści. Nienawiść do psów, do fajerwerków, do deweloperów, do Polski, Ukrainy, Rosji, lewakow, prawakow, konfederatów, p0lek, Polaków i mógłbym tak wymienić jeszcze długo
W zasadzie wszystko oparte jest na nienawiści. Nienawiść do psów, do fajerwerków, do deweloperów, do Polski, Ukrainy, Rosji, lewakow, prawakow, konfederatów, p0lek, Polaków i mógłbym tak wymienić jeszcze długo
karol-kowalski09 +1522
Potrzebuje pomocy internautow. W jednym z osrodkow zmasakrowali mi zone podczas kolonoskopi. Pomimo ze odmowila badania bo znieczulenie nie dziala nadal to robili na siłę. Tak mocno krzyczala ze pomimo ze umiescili glosnik z muzyka na korytarzu bylo to slychac. Sliowo przerwalem badanie. Zona wyladowala w szpitalu psychiatrycznym po tym badaniu i również na oddziale chirurgicznym z powiklaniami. Nie jest to jedyny przypadek. Zgłosiła się do nas inna pacjentka która nogami broniła

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@straszny_cham: rolników( ͡° ͜ʖ ͡°)
@onucoutkajpysk Uwielbiam rozsierdzać bambusiów ( ͡° ͜ʖ ͡°) a najlepsze jest to, że ja lubię zwierzęta. Sam mam berneńczyka i kilka kotów, ale zwyczajnie bawi mnie jak oszołomy z odsierściowym zapaleniem mózgu dostają piany na pyskach, bo jak to ktoś śmie śmiać się z kotków i psiecków xD
@rolnik_wykopowy: Ale debilny argument. Ktoś ma kuwetę zamiast mózgu, bo naście lat był przyzwyczajony, że kot leży w danym miejscu i odruchowo stara się go ominąć? Tak samo miałem z moim psem.
@rolnik_wykopowy: jakie moje urojenia jak wystarczy zobaczyć trzy komentarze na twoim profilu żeby stwierdzić że masz konfederuskie zapalenie opon mózgowych xD
@rolnik_wykopowy: ja pieprzę, nie załapałeś prostego żartu i uznałeś, że OP ze screena serio trzyma martwego kota w domu?
Gdyby ktoś odruchowo omijał szafkę, której się pozbył ostatnio to być pisał "szafkarze mają wióry zamiast mózgu?"
@rolnik_wykopowy: To ciekawy paradoks bo z jednej strony śmiejesz się z bambinistów a z drugiej strony masz mniej ciekawą osobowość niż chomik xD
@Fichtner: Ale wiesz, że jedna i druga forma jest poprawna, ale to jakiej użyjemy zależne jest od naszej empatii i stosunku do danego zwierzęcia/człowieka?
Przykładowo - DLA mnie kot "umrze", ale już ty zdechniesz, bo DLA MNIE jesteś śmieciem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To tak jak twoi starzy xD
@rolnik_wykopowy: nic takiego nie mówiłem tylko teraz spojrzałem na chwilę na profil, a tam oczywiście w trzecim komentarzu od góry można zobaczyć, że wyzywasz innych od ukrainofili, więc od razu już wiem od kogo wy są xd
Niemniej jednak robienie kroku nad nieistniejący kotem rok po jego śmierci wydaje się troszkę przesadzone. Ciekawe czy to w ogóle prawda.
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: image
Pobierz