Aktywne Wpisy

shaelix92 +396
źródło: targi_beauty
Pobierz
mirko_anonim +23
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie chcę wam wszystkim psuć humoru, ale to jest koniec zarobków w IT, jakie znaliśmy do tej pory. Nie wiem, czy wy ty tego nie widzicie czy udajecie, że nie widzicie? Dopiero co ktoś wrzucił wpis, że nie mógł znaleźć pracy bo 180 CV na jedno stanowisko. Jest nadpodaż programistów, firmy częściej zwalniają niż rekrutują, więc będzie wolnych rąk do pracy coraz więcej. Teraz nikomu się to w
Nie chcę wam wszystkim psuć humoru, ale to jest koniec zarobków w IT, jakie znaliśmy do tej pory. Nie wiem, czy wy ty tego nie widzicie czy udajecie, że nie widzicie? Dopiero co ktoś wrzucił wpis, że nie mógł znaleźć pracy bo 180 CV na jedno stanowisko. Jest nadpodaż programistów, firmy częściej zwalniają niż rekrutują, więc będzie wolnych rąk do pracy coraz więcej. Teraz nikomu się to w

No, ciekawa odpowiedź. Wynika z niej, że dowody są dopiero gromadzone.
Czyli jednym słowem można powiedzieć, że nazywanie setek mężczyzn złodziejami i aferzystami odbywało się bez dowodów?
Cóż typowe dla lewicy. Obrażać mężczyzn i odkażać ich o coś czego nie zrobili.
Do wszystkich praworządnych, uśmiechniętych Polaków: winę stwierdza prawomocny wyrok sądu, a nie gadanie Tuska na potrzeby kampanii wyborczej. Nazywając jakiegokolwiek mężczyznę złodziejem, bez wyroku sądu niszczymy życie takiemu człowiekowi, który w świetle prawa jest niewinny. No, ale do kogo ja mowie , praworządność i konstytucja jest ważna tylko wtedy, gdy trzeba walić w pis.
#bekazlewactwa
#polityka
#pieklomezczyzn
#4konserwy
#bekazpo
Jedyny, który bez wyroku sądu krzyczał na innych zabójcy, to kaczyński.
Najlepsze jest to, że sterował ręcznie sądami, prokuraturą, służbami, wojskiem i prezydentem, a tego oskarżenia nie udowodnił xD
@Arrgon: nie jesteś moim przyjacielem ale to słabe że właśnie w internecie przyjaciół szukasz...
@Arrgon: xD A Komenda był winny? xD