Tak powinna wyglądać obywatelska postawa w stosunku do takich cwaniaczków co myślą, że wolno im zagrażać wolności innych ludzi ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@sorek: robienie bączków spoko, robiłem gorsze rzeczy, ale nie z gapiami obok. Za dużo widziałem takich filmów jak ten, tylko gdzie ktoś o pół metra się przeliczył i zahaczył tyłem o przechodniów. Gdyby tak się zdarzyło, ci sami ludzie pewnie by go wyciągnęli z auta ( ͡º͜ʖ͡º)
Tam dzieciaki łaziły, podejdzie jeden nagle bliżej bo będzie chciał zrobić fajną fotkę na instagrama i tragedia
@sorek: Nie, tutaj to się należy co najwyżej order dzbana dla tych wszystkich ludzi zagradzających drogę policji. Przez takie osoby właśnie później rozwija się między innymi cała ta droga patologia którą znamy i często spotykamy również w Polsce.
@Cztero0404: spokojnie zapłacisz większe ubezpieczenie i będzie git. Jak Oskarek mający 20 lat rozbije się swoim BMW taty, to każdy poniżej 25 lat zapłaci ekstra ( ͡°͜ʖ͡°) Pamiętam jak była taka nagonka medialna w jakoś 2017 roku i OC dla młodych osób kosztowało tyle co typowy gruz nastolatka pokroju seicento czy golfa 4
Pamiętam jak była taka nagonka medialna w jakoś 2017 roku i OC dla młodych osób kosztowało tyle co typowy gruz nastolatka pokroju seicento czy golfa 4
@Rustyyyy: Szczerze? W 2017 roku miałem 18 lat i kupiłem swój pierwszy samochód, ale to była Kia Ceed pierwszej generacji więc może dla tego nie odczułem jakoś za bardzo tego. Ale pamiętam, że na przykład ziomek miał e36 (bo wiadomo nie będzie jeździł byle
@Rustyyyy: To wiesz, 2300 to jeszcze nie tak źle. Ja chyba miałem 1900? albo mniej trochę, ale pamiętam, że rozstrzał byl taki, że jak się dzwoniło to widełki były między 2-6 mniej więcej XD
#heheszki #samochody #bmw #auta #drift #tuning
Tam dzieciaki łaziły, podejdzie jeden nagle bliżej bo będzie chciał zrobić fajną fotkę na instagrama i tragedia
@Atreyu: a gdyby tam było przedszkole w przyszłości?
Są ludzie, którzy nie boją się żyć i tacy którzy nie żyli nigdy
@sorek: Nie, tutaj to się należy co najwyżej order dzbana dla tych wszystkich ludzi zagradzających drogę policji. Przez takie osoby właśnie później rozwija się między innymi cała ta droga patologia którą znamy i często spotykamy również w Polsce.
Jak Oskarek mający 20 lat rozbije się swoim BMW taty, to każdy poniżej 25 lat zapłaci ekstra ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pamiętam jak była taka nagonka medialna w jakoś 2017 roku i OC dla młodych osób kosztowało tyle co typowy gruz nastolatka pokroju seicento czy golfa 4
@sorek: A są też tacy co nie oszukują rodaków na obczyźnie.
@Rustyyyy: Szczerze? W 2017 roku miałem 18 lat i kupiłem swój pierwszy samochód, ale to była Kia Ceed pierwszej generacji więc może dla tego nie odczułem jakoś za bardzo tego. Ale pamiętam, że na przykład ziomek miał e36 (bo wiadomo nie będzie jeździł byle